Castelldefels RUC 19 – RC Sitges 10 Copa Catalana – Sènior Femení

fem

Veure fotos

El Castelldefels va sorprendre l’equip sènior femení del RC Sitges, infringint a les del Garraf la primera derrota en aquesta fase prèvia. El Sitges li va costar molt entrar en el partit jugat el passat dissabte a Castelldefels, en canvi les del Baix Llobregat es mostraren motivades i concentrades des de el primer minut.

Les sitgetanes no tenien en el dia falten control en moltes pilotes que xutaven les del CRUC, i sobretot destacar el bon partit de l’arrier groga, que duia el numero 15, que va esser una dels principals motius de la derrota, trencant al defensa visitant en varies ocasions.

Tot i lo anterior a falta de cinc minuts pera la conclusió del matx, el resultat era sols de 14-10, per el que tot i el mal partit hi hagueren opcions a la victòria fins les darreres jugades del vuitanta minuts reglamentaris que dura un partit. La llàstima fou que en aquests darrers cinc minuts en compte d’una marca sitgetana, va arribar una marca local que deixava a les nostres noies, inclòs sense el,punt bonus defensiu que s’obté en perdre sols per set punts o menys.

S’ha de veure aquesta derrota com un toc d’atenció de cara a les futures semifinals, on el Sitges i té l’accés garantit, malgrat aquesta derrota inesperada, complica el poder jugar aquestes semifinals com a local a Santa Bàrbara. Les sitgetanes depenen d’elles mateixes per finalitzar entres les dues primeres places que donen aquest avantatge de jugar a casa la semifinal, però no han de cometre més errors inesperats en els tres partits que resten en aquesta fase prèvia.

Per finalitzar recordar que aquest dissabte a les 16:30hs a la Foixarda, el primer equip sènior masculí del RC Sitges tanca la seva primera participació a Divisió d’Honor «B» espanyola a la història, visitant al BUC. Un cop assegurat en les anteriors jornades evitar la darrera plaça d’aquest campionat de lliga, en aquesta ultima jornada hi ha en joc finalitzar en un fantàstica setena plaça, per a lo qual es necesari aconseguir la victòria en  aquest partit.