Catalunya campiona d’Espanya

catcampcatcamp

Veure fotos

La Selecció Catalana en categoria S21 s’ha proclamat vencedora del Campionat de Seleccions Autonòmiques contra Madrid, per un 23 a 14, a Pinares de Venecia, Saragossa.

El XV de la ginesta ha aconseguit el títol que la temporada passada va perdre en els últims 30 minuts contra el mateix rival, en un partit dinàmic i intens durant els 80 minuts de joc.

La Selecció Madrilenya obria el marcador amb un cop de càstig el minut 5 del partit, però Catalunya contestava amb un assaig en mans d’Andy Garcia (8) després d’una jugada en conjunt de la davantera catalana que Alberto Millán (9) ha transformat. Al minut 20, Madrid ha realitzat el seu primer assaig del partit, provocant més intensitat en el joc, tot i així, Catalunya no deixava de moure l’ovalada buscant el forat en la defensa rival.

Abans d’arribar a la mitja part, els catalans realitzaven dos cops de càstig a mans de Millán, el mig de melé, i els madrilenys en realitzaven un altre, quedant el marcador 13 a 11.

En la represa, la Selecció Catalana començava amb duresa. En una jugada de la ¾, Fede González (13), feia una nova marca que sumava 7 punts més al lluminós (20-11). Madrid aprofitava un cop de càstig per sumar tres punts més al marcador, no suficients per avançar als seus rivals. Al minut 61 Millán realitzava un altre cop de càstig que tancava el marcador amb un definitiu 23 a 14. Tot i la duresa dels últims minuts del matx, els de la ginesta marcaven territori i s’emportaven el títol.

Un cop més, els nois dirigits per Diego Gofoy, Paco Baena i Álvaro Homapanera posaven en evidència el treball realitzat aquests últims mesos, el resultat de la feina ben feta.

En paraules del seleccionador Diego Godoy, ”més que una selecció, som una família”