Catalunya guanya a Galícia en la Galeuscat Rugby Cup

Ahir dissabte 17 de juny a la tarda, la Selecció Catalana de Rugbi a XV absoluta masculina va vèncer a la Gallega en l’enfrontament de la Galeuscat Rugby Cup, 80 minuts molt renyits fins a l’últim minut de partit, a l’estadi del Ripollès RC.

Tot i que la calor no ajudava gaire als jugadors d’ambdós equips, el XV de la ginesta va inaugurar el marcador a Ripoll a mans de Fede González, el centre de la Santboiana, que va fer un partit brillant. Pocs minuts després, els catalans tornaven a sumar punts amb un maul en 22 i entrant a marca. La davantera de Catalunya va estar imparable i el peu de Rodrigo Gómez en el primer temps a l’hora de transformar, brillant.

Tot i el 14 a 0 al lluminós, els gallecs no van creuar els braços i van començar a desplegar el seu joc, realitzant tres marques consecutives. Abans de la mitja part, Marc Vilar (10) assaja de nou per la ginesta i els gallecs sumen 3 punts d’un cop de càstig a favor. Amb aquest resultat tan ajustat de 21 a 22, s’arribava a la mitja part de la Galeuscat Rugby Cup.

En la represa, el partit va ser un estira-i-arronsa constant. Els de Galícia començaven amb un assaig, però Bruno Ponisio sumava la primera marca dels catalans en el segon temps (29 a 34). El joc va ser molt intens i la davantera catalana jugava amb força i intensitat. D’aquí que aconseguís una nova marca després d’una altra melé en 22 contrària. Els davanters de Diego Godoy, Paco Baena i Álvaro Hompanera posaven en relleu el gran treball realitzat. Guillem Ros, va aconseguir sumar tres punts amb un cop de càstig (39 a 37).

Arribat a aquest temps, la ginesta va començar a trencar la defensa gallega, sumant puntuació; una melé en 22, Fede González i Guillem Ros realitzaven 3 assajos consecutius que donaven la victòria a la Selecció Catalana per 58 a 37.

Catalunya aconsegueix el triomf davant de la Selecció Gallega, en la Galeuscat Rugby Cup 2017!

El XV titular és el següent:
1- Jaume Genabat
2- Òscar Mató
3- Joaquim Delgà
4- Oriol Pujol
5- Josep Puigbert
6- Ruben Sanz
7- Pau Barbero
8- Joan López
9- Jerónimo Berruezo
10- Marc Vilar
11- Nicolás Francisquelo
12- Miquel Mas
13- Federico González
14- Rodrígo Gómez
15- Bruno Ponisio

Suplents:
16- Mariano Bonaduce
17- Aleix Buira
18- Agustín Losada
19- Baptiste Bougeard
20- Rochedi Mirabet
21- Mikel Lafraya
22- Félix Valls
25- Guillem Ros

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: