Catalunya VS Euskadi: Amb un peu a la final

S21 rugbyCAT 2015

La Selecció Catalana S21 disputarà el segon partit del Campionat Autonòmic contra Euskadi, el dissabte 21 de març a les 12,30 hores al camp de rugbi de la Foixarda.

En el cas de superar als bascos, els juvenils jugarien la final pel primer lloc contra la Selecció Madrilenya, equip del grup B que ja està classificat per disputar la prima plaça.

El XV de la ginesta, dirigit per Diego Godoy, Paco Baena i Álvaro Hompanera, posaran en manifest el treball intens i constant en equip que s’ha estat realitzant aquestes setmanes.

Els jugadors convocats son: Omar Boushiba i Lluís Domingo del Barça; Pau Anguita, Alberto Millan, Aitor Sánchez i Martí Vicente del BER; Andreu Carbonell del Gòtics RC; Marcos Durán del Sant Cugat; Marc Martorell i Guillem Grau del Tarragona; Oriol Alicarte, Marc Basalobre, Pau Basalobre, Joan Campius, Quim Delgà, Nico Francisquelo, Gerard Godoy, Fede González, Julen Lafraya, Alejandro Leyton, Joan López, Javier Orbaneja, Rubén Sanz i Marc Vilar de la Santboiana; i Jaume Genabat de l’USAP.

Recordem que Catalunya pertany al Grup A:
València 10-35 Catalunya
Euskadi 26-22 València
Catalunya VS Euskadi (22 març 12.30h, Foixarda)

Pel que fa al Grup B:
Madrid 23-0 Andalusia
Galícia 8-44 Madrid
Andalusia VS Galícia

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: