CAU València 94 – RC Sitges 12 Sènior Masculí A – Divisió Honor «B» Espanyola

causitges

Quan perds un partit per 94 a 12 com va succeir el passat dissabte en la visita del Sitges a València, davant del CAU, la crònica es ben senzilla ens varen passar per sobre i ens varen donar una pallissa, en el bon sentit de l’expressió.

Podríem entrar en la gran quantitat de baixes per diferents motius, en el fet que el Sitges havia guanyat als valencians a la primera volta amb la motivació extra que això suposa per un equip que se sap superior com el CAU, o com afecta negativament a la moral dels nostres nois el no haver obtingut cap victòria precisament des de l’enfrontament amb el CAU al passat mes d’octubre o….simplement masses «podríem»

…al minut 3 ja rebíem la primera marca, al cinc la segona i tot i la primera marca sitgetana als dotze minuts, el vendaval del dels Túria no s’aturava, fins al 54 a 7 que reflectia el marcador al descans. A la represa el guió no variava en absolut i les marques locals es seguiren succeint fins el marcador final de 94 a 12.

Agrair a cada una de les persones que es desplaçaren a València el passat dissabte, doncs tothom era conscient de cadascun dels handicaps indicats anteriorment, però es posaren la samarreta del seu Club i sortiren a jugar, fins el darrer minut com mostra la segona marca sitgetana aconseguida a la segona meitat.

Aquesta derrota pot fer pensar a més d’un que la categoria li va grossa al Sitges, però ara mateix seria una lectura totalment errònia, com ho hauria estat creure que els sitgetans eren millors que el CAU per haver-los guanyat a la primera volta, tan accident va esser aquella derrota per el valencians com aquest ampli resultat del passat cap de setmana per els del Garraf. La resposta ben senzilla, sols s’haurà d’esperar i veure la classificació a final de temporada.