COMUNICACIO JUNTA ELECTORAL RUGBY CLUB SITGES

Ahir dijous la Junta Electoral del RC Sitges mitjançant consulta a la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya va tenir coneixement que el vot sols es pot realitzar de forma presencial en l’horari establert.

Amb anterioritat a coneixer aquesta informació, concretament abans del 11 de març de 2017, es varen rebre per part de socis amb dret a vot del RC Sitges solicituds per poder realitzar el vot en forma no presencial, i amb la voluntat de que tots els socis amb dret a vot ho puguin fer, la Junta Electoral va establir una forma per Correu Electrónic publicada el diumenge 12 de març de 2017, per a que el vot no presencial fos comptabilitzat.

Aquesta Junta Electoral no actuarà d’ofici anulant la seva resolució permeten el vot per correu electrónic, doncs fins el moment d’aquesta publicació no s’ha rebut cap tipus de reclamació al respecte.

Pero es veu en l’obligació d’informar a tots els socis amb dret a vot del Rugby Club Sitges, que en cas d’impugnació del vot per correu de les eleccions, aquests vots per correu quedarien anulats. Amb aquest comunicat esperem esser prou transparents a fi de que els socis entenguin les seves opcions al moment d’exercir els seu dret com a votants.

Qualsevol consulta o reclamació la podeu fer a secretaria@rugbysitges.com


Junta Electoral Rugby Club Sitges

Dijous, 16 de març de 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: