CR Tarragona 7 – RC Sitges «B» 10

b

Veure les Fotos

Campionat de Catalunya Sènior Masculí  – Lliga d’Ascens a 1ª Catalana

El segon equip sènior del RC Sitges s’ha situat al capdavant de la classificació conjuntament amb el Banyoles després de l’important victòria a casa del fins ara líder, CR Tarragona.

Al’igual que el primer equip sènior, el partit va estar marcat per el fort vent. Fou en el primer període que el RC Sitges va fonamentar la seva victòria, doncs tot i jugar en contra d’aquest fort vent, va mantenir llargues possessions de pilota que impediren als locals d’aconseguir una amplia renda a la mitja part (7-3). Amb el vent favorable el domini a la segona part fou clarament sitgetà,però la defensa tarragonina fou fantàstica amb gran pressió per part de la seva línia de tres quarts, sols aquest factor impedia de remuntar el partit al Sitges, tot i jugar sempre en camp contrari. Haguérem d’esperar a la darrera jugada del partit amb una ràpida pilota oberta a la línia, que Pascal per fi trencava aquesta defensa i situava davant als del Garraf (7-8). La següent transformació d’Ezequiel deixava el marcador en el definitiu 7 a 10.

El sènior B també te descans aquest cap de setmana, retornant a la competició el proper 14 de febrer en que rep la visita del Martorell.