Encara hi sou a temps!

llunaplena

Ja tenim apunt la segona edició de la CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA a SITGES 2014. Calceu-vos les sabatilles i comenceu a entrenar perquè aquest any va de debò.

Com ja sabeu de la primera edició de la CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA a Sitges, el motiu d’aquesta Cursa es recollir fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l´Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona. Totes les donacions de les inscripcions van directament a un conte de l´Obra Social de Sant Joan de Deu.

Aquest any us informarem dels avenços obtinguts pel Laboratori de recerca, gracies a donacions com la nostra de 15.080 € de l´any passat.

Enguany també volem retre homenatge al Pol, amb un seguit d´activitats que no us puc desvetllar, però que esperem podeu gaudir d´una nit màgica corrent a la Llum de la Lluna Plena a Sitges.

Penseu que aquest any en volem ser molts mes. Escampeu la noticia arreu. Amics, coneguts i saludats. També es pot col.laborar amb un Dorsal 0 i apuntar-vos com a voluntaris perquè l´esdeveniment surti perfecte.

Aquí teniu el enllaç     http://llunaplenasitges.cronosports.com/

La nit del 10 d´Octubre del 2014 correrem tots la CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA pel Pol.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: