ESCOLA RUGBY CLUB SITGES

Des de la seva formació en 1997 l’Escola del RC Sitges s’ha convertit en un dels nostres actius més preuats. Han hagut de passar 20 anys per passar dels 5 jugadors inicials als 250 de l’actualitat i convertir-nos en una de les escoles més importants de Catalunya. Però els fruits són aquí, el 80% dels actuals jugadors del sènior s’han format a la nostra escola, aquest es un gran èxit col·lectiu que diu molt dels entrenadors, delegats i pares que d’una manera o altra han contribuït.

Però arribats a aquest punt, ens queda continuar avançat en la direcció correcta: la recerca de l’excel·lència esportiva i de valors en els nostres jugadors.

Per a això hem dissenyat una nova estructura més àgil i oberta a qui vulgui participar, on els entrenadors, delegats i pares participen directament en la direcció de l’escola.

En aquest sentit la direcció de l’escola es divideix en dues àrees: una de caràcter esportiu i una altra centrada en el vessant organitzativa. Aquesta doble direcció obeeix a una voluntat de concentrar les tasques administratives en una àrea, per donar-li major llibertat de moviment i pes a l’àrea esportiva, ja que és aquí on volem centrar tots els esforços.

Com en els inicis, ens queda un llarg camí, però estem segurs que entre tots una altra vegada ho aconseguirem.

Adjunt us deixem breu presentació de l’organització. Comision Escola Versio Catala

ESCUELA RUGBY CLUB SITGES

Desde su formación en 1997 la Escuela del RC Sitges se ha convertido en uno de nuestros activos más preciados. Han tenido que pasar 20 años para pasar de los 5 jugadores iniciales a los 250 de la actualidad y convertirnos en una de las escuelas más importantes de Cataluña. Pero los frutos están aquí, el 80% de los actuales jugadores del senior se han formado en nuestra escuela, este es un gran éxito colectivo que dice mucho de los entrenadores, delegados y padres que de una manera u otra han contribuido a ello.

Pero llegados a este punto, nos queda seguir avanzado en la dirección correcta: la búsqueda de la excelencia deportiva y de valores en nuestros jugadores.

Para ello hemos diseñado una nueva estructura más ágil y abierta a quien quiera participar, donde los entrenadores, delegados y padres participan directamente en la dirección de la escuela.

En este sentido la dirección de la escuela se divide en dos áreas: una de carácter deportivo y otra centrada en la vertiente organizativa. Esta doble dirección obedece a una voluntad de concentrar las tareas administrativas en un área, para darle mayor libertad de movimiento y peso al área deportiva, ya que es aquí donde queremos centrar todos los esfuerzos.

Como en los inicios, nos queda un largo camino, pero estamos seguros que entre todos otra vez lo lograremos.

Adjunto os dejamos breve presentación de la organización. Comision Escola Version Español

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: