FC Barcelona «C» 11 – Rc Sitges 11

(Campionat Catalunya 1ª Categoria)

A vegades sempre es recorrer al tema de les baixes per justificar els resultats, pero sincerament amb pitjor moment no li podia agafar aquest partit al Sitges, doncs el passat dissabte dia 16 sols disposava de 16 jugadors a l’acta del partit, entre ells jugadors que sortien de lesions o malaltia, es a dir estavem en quadre per varies causes dom viatges, feina o lesió.

L’inici del partit en canvi fou fulgurant, en la primera mitja hora el Sitges tot i no comptar amb els seus millor homes, fou un equip compacte i disciplinat que donar un bany al Barça i aconseguint en aquest periode els seus 11 punts mitjançant una marca i dos cops de castig. Tot l’avantatge el partit no estava guanyat, aixi el Barça en els darrers 10 minuts d’aquest primer periode aconseguir la posesió de la pilota i s’apropar en un parell d’ocasions a la zona de marca sitgetana pero l’orgull posat per els nostres nois i la bona feina dels davanters, recuperant pilotes, no permeteren al Barça d’anotar i per tant (0-11) al descans.

Al segon periode el Barça encara apretar més i ammida que avançaven els minuts la pressió als sitgetans augmentava i més els desgast fisic dels nostres nois era evident, en canvi el Barça reforçava l’equip amb jugadors del seu primer equip que juga a Divisió d’honor espanyola. Era sols questió de temps que els barcelonins donessin la volta al marcador. Aixi empataren, faltaven 10 minuts i tot veiem venir la derrota, quan el Sitges treie forces d’on no hi havien lluitaren cada pilota, trenacaren el joc del Barça amb patiment, aconseguint un punt que tot i al principi ens semblava a derrota degut que tothom del Rugby Club Sitges sabia que sense baixes s’hauria guanyat clarament, però al final aquest punt tenia sabor de victoria.

El proper partit sel senior sitgeta serà el 13 de gener amb el Quimic ER, on els sitgetans haurien de deixar clar que la seva lluita en aquesta segona volta, ha d’esser per guanyar llocs a la classificació.