Granollers/Alella 0 – RC Sitges 67 Segona Catalana – Sènior Femení

Amb la cancel·lació del partit del sènior masculí al camp del CE Universitari per el estat del terreny de joc, tot el protagonisme el prenia el sènior femení que s’enfrontava al combinat Alella/ Granollers el diumenge al matí a Alella.

El combinat de les del Maresme i Vallès Oriental s’estrenen en aquesta temporada per el que el cartell de favorit a priori s’havia d’adjudicar a les del Garraf, però el gran nombre de baixes de les visitants sols els permetia de disposar de 11 jugadores per a disputar el partit. Les locals disposaren les 15 jugadores reglamentàries sobre el terreny de joc, i això no fou sinó un estímul per a les nostres jugadores que davant la inferioritat numérica sortiren disposades de donar fins el darrer alè d’energia i a multiplicar-se a cada jugada, com així feren, dominant inclòs en aspectes com la melee tot i disposar de fins a menys de tres jugadores en aquesta formació. Aquest esforç va tenir el seu premi i les sitgetanes s’imposaren clarament per un 0 a 67 que reflectia la diferència entre ambdós equips.

La bona feina realitzada en temporades anteriors, sumada a l’actual, va permetre de guanyar aquest partit on la major experiència de les nostres jugadores fou determinant en el resultat. Això no ha de treure mèrit al partit jugat, superant-se i afrontant amb convenciment un partit en clara inferioritat numérica, com tampoc ho ha ser per el combinat Alella/Granollers ja que es un equip totalment novell, amb molt menys experiència i a qui desitgem la major de les sorts.

Molt diferent serà el pròximr partit del femení actualment classificat en segona posició, ja que aquest dissabte a les 18:00hs a Santa Bàrbara rep la visita del líder el RC L’Hopsitalet en sense cap mena de dubte el matx més interessant d’aquesta jornada. D’altra banda el sènior masculí no es queda enrere i també li espera un gran partit visitant el camp del segon equip del FC Barcelona que actualment encapçala la classificació amb un partit més que Lleida i Sitges. El partit del sènior masculí serà aquest dissabte a les 16:30hs a la Teixonera (Barcelona).

Link Classificació Sènior Masculí: http://rugby.playoffinformatica.com/CompeticioClassificacioWeb.php?accio=accio_competicio_publica_resultats&idGrup=166&idTemporada=9

Link Classificació Sènior Femení: http://rugby.playoffinformatica.com/CompeticioClassificacioWeb.php?accio=accio_competicio_publica_resultats&idGrup=172

Jaume Cosialls

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: