Laurent Freijus nou director esportiu del RC Sitges

300

Benvolguts amics,

Lamentem comunicar-vos que Federico Garona, a causa de motius professionals, no podrà continuar com a Director Esportiu del nostre Club.

Fede inicia aquests dies una nova etapa en la seva carrera professional, per a la qual li desitgem el major dels èxits, però el temps que haurà de dedicar a aquesta nova aventura no li permetrà poder desenvolupar el seu rol de Director Esportiu tal com ha realitzat fins al moment.

El Club, davant aquesta situació i per consens de totes les parts implicades, té el plaer d’anunciar que el nou Director Esportiu a partir d’avui serà Laurent Freijus, la seva trajectòria al Club com a jugador, entrenador i director de l’escola fa que reuneixi els requisits i l’experiència necessària per al desenvolupament del càrrec de Director Esportiu del nostre Club.

No cal dir que Fede seguirà amb nosaltres com a membre de la Comissió Esportiva i donant suport al nou Director Esportiu en tot el necessari perquè pugui desenvolupar la seva tasca de la manera més eficient i per poder seguir amb el Projecte esportiu que el Club està desenvolupant.

Agraïm des d’aquí a Fede la tasca realitzada aquestes últimes temporades, i la voluntat de seguir col · laborant amb nosaltres i com no, agrair a Laurent que hagi acceptat la responsabilitat de la Direcció Esportiva del Club.

Amb la col · laboració de tots, SEGUIREM AVANÇANT.

 

Josep Cabré
President
Rugby Club Sitges

3 comentarios sobre «Laurent Freijus nou director esportiu del RC Sitges»

  1. Vull agrair a Fede Garona aquests anys de dedicació al Club i desitjar-li dues coses; sort a la seva nova feina i que aquest canvi en la seva implicació amb el Club sols sigui un «punt i seguit», i segueixis amb nosaltres tants anys com vulguis.
    Al Laurent desitjar-li molta sort, l’ajuda i sobretot comprensió de tothom.

  2. Fede ha sido un estandarte de esfuerzo y compromiso para este Club solo nos queda aprender de el.

    Gracias personalmente por todo el trabajo impecable realizado, y le deseo lo mejor.

    Suerte Laurent en tu nuevo cargo.

    Sebas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: