Les Categories inferiors del RC Sitges a la Fase Final del Campionat de Catalunya d’Escoles

Ver Fotos

El passat dissabte 14 de març, es va realitzar la fase final del Campionat de Cataluña en les categories Prebenjami, Benjami i Alevi.

Als nois se’ls veia impacients abans dels partits d’aquesta fase final, i a l’arribada als camps de l’Universitat de Tarragona ens trobarem una fanstastica festa del Rugby catalán, que encara ilusionar més als nostres petits jugadors.

Els equips del Rugby Club Sitges varen destacar en els primers partits davant curiosament el mateix rival en les tres categories el BUC de Barcelona.. Destacar que tot i tenir els equips mes petitets de tots l’esperit de lluita i sofriment de tots els equips fou encomiable. En aquest aspecte destacaren sobretot els Prebenjamins (tant l’equip A com el B), que lluitaren sempre davant equips fisicament superiors pero lluitaren cada pilota i no refuaren mai ni un sol placatge. Si agun equip es mereixia un premi a l’esperit del Rugby aquest era el Prebenjami sitgetà. Aquest esperit va tenir el seu premi amb la victoria en el segon partit del Prebenjami A, ocupant finalment la 4ª posició en la classificació final.

El Benjamins també tenia 2 equips. El B va jugar els seus partits mostrant que tot i l’inexperiencia d’alguns jugadors aviat lluitarn amb els millors. El Benjamí A va estar a punt de fer l’heroicitat de guanyar el primer partit, de fet en el primer periode va jugar molt millor que el BUC i sols accions individuals d’aquest equip li dona la ventatge que la final apartava els sitgetans de la lluita per el títol, doncs a la segona meitat li va faltar temps per poder remontar un marcador advers que arrastrava del primer periode. Despres de superar el FC Barcelona, en el partit per el tercer lloc davant l’UE Santboiana B els nois sortiren totalment mentalitzats i amb gran esperit combatiu. Guanyaren amb superioritat obtenint un meritori tercer lloc.

Per ultim el Alevins, tan l’A com el B, disfrutaren d’aquest gran dia del Rugby Català. L’equip A gairebé dona la sorpresa en el primer partit on empataren amb el BUC (gran favorit) i si algu mereixia guanyar era el Sitges, molta més possesió, recolzament en el joc, treball en equip passant la pilota. Mentre que el Buc jugar molt mes individual, aixo sí amb una gran defensa i sense errar cap placatge, doncs sino com deiem si algu hauria guanyat seria el Sitges. En el següent partit davant un enorme Poble Nou (sobretot per el seu fisic), les ansies per anotar i aconseguir un average que els dones el passi a la final, van portar als nostres nois a jugar massa individual i no tenir la tranquilitat de jugar al mateix nivell que davant del BUC. Aixi perderen davant el Poble Nou, que com deiem aprofitar el seu major fisic. Al final foren cinquens.

Fou un gran dia on sols el Sitges i l’UE Santboiana aportaren dos equips en cada categoria i on evdentment els guanyadors foren tots el nens i nenes que particparen en aquesta Trobada, amparats per la magia de l’esport del Rugby

3 comentarios sobre «Les Categories inferiors del RC Sitges a la Fase Final del Campionat de Catalunya d’Escoles»

  1. ola soi un niño k kiere acer rugbi tengo muxa belo cidad i tengo fuerca para placar la temporada k biene me apunto si podria ser kedria ir con el marc ordalla
    porfabor guardarme una placa er rugbi me apasiona

  2. rrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugggggggggggggggggbbbbbbbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xd

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: