Nota de premsa: El RC Sitges va estar a punt de remuntar el partit

10672319_974374479254695_2234031841749448143_n

RC Sitges 24 – RC L’Hospitalet 27

Divisió d’Honor «B» Espanyola – Sènior Masculí

Desprès del dur resultat en contra rebut feia dues jornades a La Vila, era el moment de reaccionar, de treure profit de l’esforç de jugar amb els millors i demostrar a tothom i sobretot  al propi equip, que en cada partit es pot lluitar per la victòria. Els nois sortiren amb aquest esperit i sinó hagués estat per detalls, el triomf hauria estat sitgetà.

El partit fou igualat des de el primer minut a l’últim, la bona feina de la meleè de L’Hospitalet, era contrarestat per una defensa impressionant del Sitges, tan aturant les entrades dels davanters contraris arran de paquet, com els espectaculars placatges de la línia de tres quarts sitgetana. La igualtat en el marcador es mantenia però abans de finalitzar el primer període els visitants aconseguien fer forat gracies a un cop i una marca (10-20). Fou aleshores i sobretot a la segona part, on s’ha de destacar la capacitat de reacció dels del Garraf, remuntant el partit i arribant a la darrera jugada del match amb opcions a victòria, però no hi va haver prou temps. Final Sitges 24 – Hospitalet 27.

Aquest cap de setmana del 12 d’octubre hi ha descans, per el que l’equip podrà aprofitar per seguir treballant i millorant aspectes del joc. En defensa l’equip està fantàstic, però sobretot cal buscar una major constància en el joc d’atac global de l’equip, doncs tot i que en aquest darrer partit s’aconseguiren les primeres marques de la història a Divisió d’Honor «B», per part d’Ander Cabré i Malcolm Van Steeden, aquestes vingueren més de fruit de la genialitat individual. Una de les claus per que el treball de l’equip en atac doni els seus fruits, seria la possessió de pilota, potser va es l’assignatura pendent ja no sols davant L’Hospitalet, sinó en les tres jornades de lliga jugades.

El proper partit del primer equip Sènior del RC Sitges serà el dissabte 18 d’octubre a les 16:00hs al camp del CN Poble Nou-Enginyers, i ara mateix tot es possible.