RC Sitges 10 – VPC Andorra 12 Campionat Catalunya Femení 1ª Categoria

S’esperava un partit emocionant i igualat entre el Sitges i l’Andorra, on cap equip va defraudar. El matx va tenir un començament electritzant. Primer era el Sitges que anotava una marca al cap de 4 minuts de partit, 5 a 0. L’Andorra responia sols cinc minuts més tard amb una marca transformada que les avançava en el marcador 5 a 7. Però l’inici era una mica boig i tot seguit les sitgetanes recuperaven la iniciativa amb una nova marca, 10 a 7. Les alternances eren constants, no hi havia un clar dominador el que aprofitaren les andorranes per capgirar novament el marcador 10 a 12 als vint minuts de joc.

Semblava que el guanyador seria qui faria més marques, però aleshores i fins al final del partit les defenses s’imposaren als atacs i cap equip fou capaç d’aconseguir arribar fins a marca contrària, tot i que les locals estigueren ben a prop, ja que els 10 darrers minuts de partit es jugaren a 5 metres de marca visitant, però ja fos per errades de les nostres jugadores o per bons placatges de les visitants, visquérem 10 minuts intensos, emocionants, però la joia no va arribar. Si ho va fer, el xiulet final i la victòria marxava definitivament cap als Pirineus.

Amb aquesta derrota el Sitges Femení perd tota possibilitat de classificar-se per a jugar la Final, on per accedir hauria de classificar-se en primer o segon lloc, el que és gairebé impossible, ja que això suposaria guanyar els 3 partits que resten, incloent-hi una victòria davant un intractable FC Barcelona, lider destacat a la classificació.

Aquest cap de setmana el Femení té descans, el pròxim partit serà davant justament el FC Barcelona el 29 de febrer.