RC Sitges 13 – Les Abelles RC València 36 Sènior Masculí A – Divisió Honor «B» Espanyola

Si realitzéssim una classificació amb els resultats a la lliga al final dels primers quaranta minuts, el sènior masculí del RC Sitges ocuparia una més que tranquil·la posició a mitja taula, ja que excepte els equips capdavanters a la classificació, davant els altres en molts partits s’ha arribar al descans amb avantatge en el marcador.

12525293_983684471719373_1958320766405207670_o

Veure fotos

Novament succeïa el passat dissabte en el partit amb Les Abelles valencià, on la primera meitat després del domini inicial dels visitants que inauguraven el marcador amb un cop de càstig, la bona defensa sitgetana els permetia mantenir-se dins del partit, inclòs aprofitant les seves oportunitats al final d’aquest període i arribant a la mitja part amb un favorable 10 a 3.

Tot i anotar els locals un cop de càstig al principi de la represa (13 – 3), les mancances d’anteriors partits que han portat al Sitges a perdre prou matxs al a lliga en el segon període es repetiren. Des de aleshores fins el xiulet final el domini absolut fou de Les Abelles, on els sitgetans sols pogueren oferir bona actitud, ja que les marques valencianes s’anaren succeint fins el 13 a 36 final.

El proper cap de setmana el RC Sitges conclou el campionat de lliga visitant el camp del ja campió, el CR La Vila ( La Vila Joiosa – Alacant), en un partit intranscendent per ambdós conjunts, però curiosament  amb un futur comú, ja que un ascens del CR La Vila o del CR Sant Cugat en la fase que juguen els dos primers classificats dels tres grups (Nord – Sud – Llevant) i que s’inicia el proper 24 d’abril, molt probablement donaria directament la permanència del RC Sitges a Divisió d’Honor «B» sense haver de jugar cap tipus de promoció.