13483283_1032306420190511_7979126386147097929_o

Veure Fotos

El RC Sitges es va guanyar el dret a jugar l’any que ve novament a Divisió d’Honor «B» espanyola en guanyar clarament al CE Universitari per el resultat de 25 a 7. Els sitgetans ja havien guanyat el partit d’anada (3 a 10), així doncs no hi ha lloc al dubte de quin ha estat l’equip dominador d’aquest Play Off.

El partit es va jugar diumenge al migdia a Santa Bàrbara (Sitges) en un dia molt solejat, així doncs el desgast físic dels jugadors seria important. El Sitges va sortir a per totes i tancava als barcelonins a la seva 22, aquesta major intensitat però, no es reflectia en marcador tot i les contínues opcions de marca per part dels del Garraf. Finalment, després d’una bona pressió sobre un melee universitària es recuperava la pilota i s’anotava el primer assaig (7 a 0). Els locals no afluixaren i als 20 minuts de joc anotaven un xut a pals que establia un parcial de 10 a 0.El CEU sabia de les seves opcions, necessitava punts i va reaccionar portant el matx a camp sitgetà, tot i errors de control per part d’ambos equips, la iniciativa era clarament visitant, així s’arribava gairebé en la darrera jugada del primer període per obtenir el seu premi anotant una marca que deixava el resultat amb un ajustat 10 a 7 al descans.

La represa va començar dominant el CEU, però el bons moviments per part de la banqueta sitgetena fent entrar homes de refresc va aconseguir l’efecte desitjat i en un dia tan calorós, a poc a poc el domini físic tornava a esser sitgetà. traduint-se a mida que passaven els minuts en un control total del partit, jugant-se principalment a camp visitant. Els jugadors de vermell i blanc, físicament baixaren pistonada i el Sitges ho aprofitava per trencar el partit i obrir escletxa sentenciant l’eliminatòria amb un cop de càstig i dues marques que definien el resultat final de 25 a 7

Ara si, un cop tancada la temporada pròpiament esportiva sobre els terrenys de joc, i havent guanyat el dret a jugar a Divisió d’Honor B, es el temps de reflexionar i planificar el futur, ja no sols la immediata temporada 2016/2017, sinó els propers anys. Estarem expectants a veure quines decisions es prenen sobre el futur, ja que tot i aquest bon final de temporada amb la clara victòria sobre el CEU i el bon paper a la Copa Catalana, no podem oblidar que s’ha sofert i molt, durant el campionat de lliga.

Un comentario sobre «RC Sitges 25 – CE Universitari 7 Partit tornada promoció de permanència a Divisió d’Honor «B»»

1. Enhorabuenaaaaa!!!!! Si «todos» se ponen el mono de faena hay gente de sobra y de nivel!!!! VISCA EL RC SITGES!!!