RC Sitges «B» 45 – Gòtics RC «B» 7 Segona Catalana – Sènior Masculí

Veure Fotos

Si el sènior A masculí ens fa patir en alguns partits, el contrari esta sent la participació del segon equip al campionat de Catalunya de 2ª categoria on domina clarament tots els partits, i tampoc va deixar d’ésser així el passat dissabte amb ocasió de la visita del segon equip del Gòtics a Santa Bàrbara. Fins a set assaigs aconseguiren els locals fent gaudir a l’afecció sitgetana que s’havia quedat a veure el partit després de veure l’agònica victòria del primer equip. Com evidència el marcador final de 45 a 7 el domini del Sitges fou en total en tots els aspectes del joc.

Amb aquesta victòria el Sènior «B» segueix encapçalant la classificació essent l’únic equip imbatut juntament amb l’INEF de Barcelona, i òbviament amb aquest resultats l’objectiu no pot ser un altre que classificar-se per semifinals i optar a eixir campió de Segona Catalana.

Justament el focus d’atenció aquest cap de setmana es centra en el partit del Sènior «B» Masculí ja que juga a Reus el diumenge a les 12:00hs, on el primer equip té descans a l’espera del supermatx d’aquesta fase de classificació per els Play Off el dissabte 24 de febrer a les 17:00hs que visitarà el camp del Químic, l’altre equip invicte en aquesta fase del campionat.