RC Sitges «B» 46 – CR Spartans de Granollers 15 Campionat de Catalunya Sènior Masculí – Lliga d’Ascens a 1ª Catalana

coti

Veure Fotos

El Spartans de Granollers, visitava Santa Bárbara com a líder de la categoria en un match on justament estava en joc encapçalar la competició. Els vallesans collaven des de bon inci als locals i demostraren el per que de la seva posició privilegiada a la taula, dominant en davantera i trencant la línia de tres quarts sitgetana, aconseguint dues marques i un cop de càstig, Al Sitges li costava entrar en el partit en aquest inici, amb accions mes fruit d’opcions individuals que col.lectives. Tot i lo anterior els del Garraf es mantenien prou a prop en el marcador fruit dels cops de càstig transformats i va anar capgirant aquest joc individual per col.lectiu a mida que avançaven els minuts, Físicament la intensitat dels visitants minvava i permetia al Sitges arribar amb un igualat 13-15 a la mitja part, gracies a una marca en la darrera jugada d’aquest primer període.

A la represa el Sitges va canviar els papers i era qui dominava el joc clarament, i definia en el marcador aquesta superioritat mitjançant varis assaigs. Tot i comptar amb un home menys per l’expulsió d’un jugador local a la primera part, la major qualitat dels jugadors sitgetans en aquest segon període permetia un major ritme de joc amb la pilota i contrarestaren la força inicial de la davantera dels del Vallès. Val a dir que els Spartans en cap moment però, baixaren els braços i lluitaren fins els darrer minut. Final del partit 46 a 15 favorable al Sitges.

Amb aquesta victòria el Sitges supera a Granollers i encapçala la classificació. però no depen d’ell mateix per finalitzar com a campió, ja que encara que aconsegueixi guanyar els dos partits que resten de lliga, si el Tarragona amb tres partits pendents en treu 14 punts dels mateixos, serien els tarragonins qui en resultarien guanyadors de la competició. El proper partit del Sènior B serà el proper cap de setmana del 9 de maig a Cornellà.