Resolucions Junta Electoral Rugby Club Sitges

Proclamació dues candidatures
La Junta electoral resol que hi ha dues candidatures presentades en temps i forma, i per tant es manté la convocatòria d’eleccions en data 25 de març de 2017.
Candidatura Josep Cabré
President: Josep Cabré
Secretari: Jaume Cosialls
Tresorer: Pau Pérez de Acha
Vocals: Alejandro Villareal, Carme Crespo, Fernando D’Acunto, Jaume Andreu, Javier Guerrero, Pablo Auge, Pablo Furchi, Patrice Dulucq, Santiago Caul Rawson
Candidatura Joan Marsal
President: Joan Marsal
Vice-Presidenta 1ª: Magda Gras
Vice-President 2º/ Tresorer: Pere-David Planasdemunt
Secretari: Jaime Sauret Bonino
Vocals: Francisco Jiménez Jiménez, Humbert Aldomà Puigdomenech, Stephane Cazalbou, Juan Carlos Anguita Garrido, Eduardo Bergüenda Rodríguez, Susana Lobera Jones, Paula Caballero Lillo, Mar Anguita Garrido, Ramón Buenechea Imaz, Marín Bregante Argañaraz.
Modificació Horari Electoral
Davant sol·licitud presentada, la Junta electoral resol modificar l’horari per a realitzar les votacions en les instal·lacions del Rugby Club Sitges (Camp de Rugby de Santa Bàrbara), situades a Av. Sofia s/n a Sitges.
El nou horari establert per a poder votar serà entre les 10:00hs i les 12:00hs del mati i entre les 16:00hs i les 18:00hs de la tarda del dissabte 25 de març de 2017.
Modificació Cens Electoral
Davant sol·licitud presentada, la Junta electoral resol incloure dins el cens electoral a Federico Agustin Fabrizio.
Validació Vot Telemàtic
Davant sol·licituds presentades, la Junta electoral resol validar el vot mitjançant correu electrònic en la següent forma:
– El Vot emès haurà d’ésser enviat a l’adreça de correu electrònic juntaelectoralrcs@gmail.com entre el moment de publicar aquesta resolució i les 24:00hs del dijous 23 de març de 2017.
– El Vot emès haurà d’indicar molt clarament i sense cap mena de dubte la candidatura votada. Així haurà d’indicar Josep Cabré o Joan Marsal.
– Per a que un Vot mitjançant correu electrònic sigui admès haurà d’adjuntar escanejat DNI o Passaport del elector.
– El recomte de vots mitjançant correu electrònic es realitzarà a partir de les 18:00hs del dissabte 25 de març de 2017.
– En el cas que un elector hagues votat telemàticament i també hagués exercit el seu dret a vot de forma presencial a les instalacions del RC Sitges, no es comptabilitzarà el seu vot realitzat mitjançant correu electrònic.
– Un cop realitzat el vot telemàticament no s’admetra cap tipus de modificació o anulació, considerant-se sols el primer correu electrònic enviat a l’adreça juntaelectoralrcs@gmail.com.
– La Junta Electoral no consultarà, ni obrirà en cap moment l’adreça electrònica juntaelectoralrcs@gmail.com fins les 18:00hs del dissabte 25 de març de 2017. Per el que qualsevol reclamació o consulta sobre el procés electoral obert a Rugby Club Sitges, s’haurà d’enviar a secretaria@rugbysitges.com.
Contra els acords de la Junta Electoral, pot interposar-se recurs davant el Tribunal Català de l’Esport, en el termini de 3 dies següents a la notificació de l’acord.
Junta Electoral Rugby Club Sitges

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: