Resultats Assemblea Rugby Club Sitges 2016

El passat dia 21 d’Octubre del 2016, a les 20h, es va celebrar l’assemblea anual de socis del Rugby Club Sitges, tal com estava previst, amb la presencia de tots el membres de la Junta
Directiva i diversos socis que varen decidir assistir i on el President del Club, Josep Cabré, va tractar els punts previstos a l’ordre del dia.

A l’esmentada assemblea es van prendre els següents acords:

1. Aprovació de la memòria social i esportiva de la temporada 2015-206. En aquest punt el President va agrair la feina desinteressada d’entrenadors, delegats i resta de socis implicats, destacant que sense la seva tasca diària el Club no podría funcionar.

2. Aprovació del pressupost de la temporada 2015-2016, que es va tancar amb equilibri pressupostari i assolint els objectius econòmics previstos.
3. Aprovació del pressupost de la temporada 2016-2017, amb un previsió de ingrés de 86.000€ i de despesa de 86.000€. Un any mes, l’objectiu es l’equilibri pressupostari i el reforç de la inversió en l’àmbit esportiu i social.
4. Informar als socis de la nova composició de la Junta Directiva del Club , que queda configurada pels següents socis:

a. President: Josep Cabré
b. Secretari: Francisco Ramos
c. Vocal: Carme Crespo
d. Vocal: Jaume Andreu
e. Vocal: Joan Casals
f. Vocal: Jaume Cosialls
g. Vocal: Javier Guerrero
h. Vocal: Fernando D’Acunto
i. Vocal: Alejandro Villarreal
j. Vocal: Pau Pérez de Acha

5. Informar de la creació d’una comissió de treball, “Comissió Nou Camp”, formada pels següents membres de la Junta; el President Josep Cabré i els vocal Javier Guerrero i Pau Pérez de Acha. Aquesta comissió és crea amb l’objectiu de negociar amb l’Ajuntament de Sitges, i totes les entitats públiques i privades implicades, la consecució d’unes noves instal·lacions esportives pel Club, que li donin continuïtat i impulsin el seu creixement a futur. El President manifesta a l’Assemblea que aquest és un tema cabdal, segurament un dels reptes més importants dels darrers anys, i que ell mateix, i tota la Junta Directiva, faran tots els esforços possibles per assolir els objectius marcats i aconseguir les instal·lacions que es mereix la nostra entitat.

L’Assemblea es va tancar amb un torn de preguntes on els socis presents van demanar per la situació de futur del camp així com detalls relacionats amb la gestió d’aspectes econòmics i
esportius. Preguntes que va respondre el President a satisfacció de tots els presents.

Una cop finalitzat el torn de paraules la majoria de socis presents es van desplaçar al Tres Quarts per compartir unes cerveses.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: