Rugby Club Sitges A seguir consolidant el futur

Ver Fotos

El RC Sitges manté els objectius que es va marcar el juny de 2016 quan va renunciar a Divisió Honor «B» Espanyola, per a consolidar un bloc jove que sigui la base per a que en els futurs anys podem aspirar a les máximes categories tan a nivell masculí com femení. Tot i que pugui semblar que les dinamiques son llunyanes en masculí i femení, no es així.

En el sènior masculí el gran objectiu per aquesta temporada 2017/18 es la participació d’un segon equip senior en el Campionat de Catalunya, que doni cabuda als més de 40 jugadors que conformen aquesta categoria en el club, on els joves que arriben de Sub18 tinguin els minuts de joc necesaris per adaptar-se i els igualment joves pero que ja fa una, dues o més temporades arribaren a senior, conjuntin el bloc del primer equip per a lluitar fins el final per guanyar el Campionat. No hem d ‘oblidar que la gran majoria d’aquesta quarentena de jugadors que conformen el senior masculí no superen els 25 anys.

A l’apartat femení despres de que l’any 2015 arribes al màxim esportivament aconseguint proclamar-se Campiones de Copa, i la temporada 2015/16 haver jugat a la màxima categoria del Rugby Català, les baixes de jugadores per motius personals, han fet que des de la temporada pasada l’objectiu a l’igual que els senior masculí no sigui un altre que incorporar a noves i joves jugadores per a consolidar un equip de futur, i en aquest sentit l’equip femení del Rugby Club Sitges participarà a la categoria de promoció on les jugadores sub16 podran adquirir l’experiència necesaria i a l’hora permetre a jugadores mes veteranes de seguir gaudint de l’esport del rugby.

Per ultim dir que el passat cap de setmana el senior masculí s’imposa al Tarragona en el trofeig de Santa Tecla que es va jugar a Sitges. aquest va ser el darrer matx preparatori per a la lliga que comença aquest cap de setmana reben la visita del GEiE Girona a Santa Barbara (Sitges) el dissabte a les 17:00hs.

Jaume Cosialls

Fotos: Jaume Andreu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: