Universitat Barcelona 46 – RC Sitges 35 (Catalunya 1ª Cat Senior)

De nou l’equip senior del Rugby Club Sitges fou derrotat en un estrany partit on després d’un fatal inici al que ja ens te acostumats, remontar donant ilusions de victoria que al final no foren materialitzades en el marcador.

Al primer quart d’hora de partir el resultat era de 17-3 favorable als barcelonins i aquesta renda fou la que definir el partit, doncs a la mitja part despres de la reacció sitgetana el resultat era de 27-20, es a dir el Sitges fou millor equip en la part final del primer periode i el resultat final sincerament es totalment enganyos en respecte al que va succeir al camp entre el minut 15 i el xiulet final doncs els nostres nois jugaren molt be en tots els aspectes tant de davantera com de tres quarts, pero els primers 17 punts inicials del barcelonins pesaren massa en el resultat final.

En certa forma el partit fou calcat als jugats davant BUC, Girona o Gotics, on es dona un bon nivell de joc per part dels del Garraf en la major part del partit, pero ens els primer 15 minuts de joc l’equip esta totalment adormit donant massa aventatge als contraris, de fet en tots aquests partits es va perdre per menys punts en el resultat final dels que varen assolir els contraris en els pirmers 15 minuts i comptan el darrer partit aixo ha succeit en un minim de 5 partits, consecuentment per joc es podria estar ben amunt a la classificació amb aquests punts extres, pero no per resultats doncs com deiem tots els minuts de joc son valids i els nostres nois haurien de sortir ha guanyar des de el primer minut i no ho fan aixi a cada partit.

Amb aquesta derrota definitivament es tanca qualsevol opcio d’estar a la part alta de la taula, essent l’unic objectiu el de mantindre la categoria a falta de 3 jornades per finalitzar el campionat, a més amb la victoria del Barça B davant el Poble Nou aquest passat dissabte, es forma un grup de tres equips amb 9 punts ocupant la penultima posició que pot donar lloc al descens (la darrera posicio l’ocupa el Quimic essent molt dificil que l’abandoni). Així doncs un victoria davant del Gotics el proper dissabte 10 de febrer a Sitges a les 16:00 hs pot esser crucial per evitar aquest penultim lloc.

Des d’aquestes linies sols podem donar anims als nostres nois doncs joc en tenen, senzillament els falta una mica de concentració a l’inici del partits, haviem si la troben el proper dissabte.