Veterans RC Sitges 5 – Cornellà 15

18919_4995166395882_2146631521_n

Ver Fotos

El passat diumenge els nostres veterans jugaren a Sitges un disputat partir amistós contra el Cornella, dividit en tres parts de 20 minuts, el resultat final de 5 – 15 amb triomf del Cornella. El joc va ser igualat en tot moment , pero algunes errades van ser decisives per marcar aquesta petita diferencia.

La primera part s’avança Cornella amb un primer assaig, el joc no va ser gaire lluït per cap dels equips, però l’equip visitant estava mes ordenat en el camp, la segona part  va ser molt semblant i va acabar amb el mateix resultat, el tercer i últim temps arriba un altra assaig per part del Cornella, però amb una bona jugada de Paolo a les acaballes del partit  retallarem diferencies en el marcador final.

En definitiva es va gaudir d’un bon dia de Rugbi i bon un tercer temps, que es lo important.