XV Torneig Rugby Platja de Sitges


Ver Fotos

El Germans es proclama campió en categoria masculina per segon any en forma consecutiva

El passat dissabte 20 de juny a la platja de La Fragata de Sitges es realitzà la XV edició del Torneig de Rugby Platja de Sitges, organitzat per el Rugby Club Sitges i que va tenir com a campió l’equip del Germans en l’apartat sènior Masculí.

El Torneig s’inicià a les 10:00 Hs amb competicions en categories inferiors, des de Mini Rugby fins a Juvenil, passant per PreBenjamins, Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets, on de forma inenterompuda es veie als més petits disfrutant de l’esport del Rugby. Foren més de 400 nens que feren les delicies de tots els espectadors al torneig i que val a dir hi havia molta gent veient fixant-se en com els nostres joves feien jugades, moltes d’elles espectaculars i sobretot el bon ambient entre tots els participants. Val a dir que el RC Sitges fou el gran dominador en aquestes categories guanyant en les categories Juvenil, Cadet, Infantil, i Benjami, mentre que el Tournefeille frances va esser el guanyador en Pre-Benjami.

En aquesta edicio s’estrena davant el public sitgetà l’equip femeni del RC Sitges, primer fou en categoria Sub-16, jugant amb el RC L’Hospitalet i a la tarda abans de la final masculina i va haver una exhibicio de Rugby Touch a carrec de les més grans de les nostres femines.

La competició en l’apartat masculí no es podia demanar més. Hi havia 20 equips, 300 jugadors, 6 hores de Rugby sols en aquest apartat masculi, i una altíssim nivell. El Germans (Equip format per un combinat de jugadors de varis clubs de Catalunya) en fou el campió guanyant al RC Sitges a la final, amb un apretadissim 14 a 17, on qualsevol dels dos equips podria haver aconseguit la victoria.

De fet la final fou prou estranya, doncs a la primera meitat el Sitges fou clar dominador fent potser el millor Rugby de tot el Torneig i aconseguint arribar al descans amb 14-0 favorable. A la represa el Germans arriscar i li sortir tot, amb un Sitges sorpres ques semblava fos fisicament, la remuntada fou molt emocionant i al final el 14-17 va donar la victoria al combinat català.

La final senior masculina donar colofo a una gran jornada de Rugby a la Platja de la Fragata de Sitges que durant tot el dia es gaudir del Rugby i d’un fantastic ambinent esportiu, amb una gran organització per fer quadra la gran quantitat de partits que es jugaren i donar cobertura a totres les necesitats que el gran nombre de participants requeria. Igualment indicar que com en cada edicio fou un exit de public i que a més del gran esforç del Rugby Club Sitges, es poder desenvolupar gracies a l’aportació dels colaboradors del Torneig i la col•laboració de l’Ajuntament de Sitges.

Cuadre d’honor final:
Categories Inferiors:
Prebenjami: Campio Tournefeille (França) Sotscampió: RC Sitges
Benjami: Campio RC Sitges B Sotscampió: RC Sitges A
Aleví: Campio RC Sitges B Sotscampió: RC Sitges A
Infantil: Campio RC Sitges A Sotscampió: CR Sant Cugat
Cadet: Campio RC Sitges B Sotscampió: RC Sitges A
Juvenil: Campio RC Sitges Sotscampió: RC L’Hospitalet
Senior Masculí
Copa de Bronze Campió FC Barcelona
Copa de Plata Campio Les Crampons (França) Sitges Veterans
Copa D’Or Campio Germans Sotscampió: RC Sitges

Un comentario sobre «XV Torneig Rugby Platja de Sitges»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: