XVI Torneig de Rugby Platja de Sitges

Veure Fotos

El passat dissabte 26 de juny es va celebrar la XVIª Edició del Rugby Platja de Sitges, que va comptar amb la presència de més de 800 participants en totes les categories. El torneig va començar a les 10:00hs del mati i ja no va parar fins gairebe les 22:00hs en tres camps de joc i de forma inenterrompuda a la Platja de La Fragata de Sitges.

Per el mati jugaren les categories més petites, Minis, PreBenjamins, Benjamins i Alevins, on es veie un altissim nivell els guanyadors en aquestes categories foren:

• Minis: RC Sitges
  • Prebenjamins: Tournefeille
  • Benjamins: RC Sitges
  • Alevins: CR Sant Cugat

Posterioement s’inciaren les categories Infantil i Cadet amb una gran quantitat d’equips, que jugaren en el moment que el sol mes apretava, tot i aixo els nois resistiren i mostraren partits molt competits, els guanyadors foren:

• Infantil: CR Sant Cugat
  • Cadet: Union Sigean Port la Nouvelle

A les 17:00hs s’inciava la competicio en Senior masculi i femeni, on els primers comptaven amb la participació de 18 equips i en l’apartat femeni de 10 equips. El nivell fou igual o superior a edicons anteriors amb equips com Torunefeille, Germans, Cote d’Azur o el mateix Sitges, que jugaren un Rugby de qualitat.

En Senior Femeni hi havien dues lligues de 5 equips, on a mes de la presencia de equips francessos, anglessos i catalans destacar la presencia del RC Sitges amb 2 equips sobre la platja de La Fragata. La classificació dou la següent:

• 1er Sel Côte d’Azur – 2on Nancy Seyschamps – 3er Ol St. Bonnet – 4rt CEU – 5e BEC – 6e Beckinhead A – 7e RC Sitges A – 8e Beckinhead B – 9e RC Sitges B – 10e RC L’Hospitalet

En Senior Masculí malauradament no es va poder jugar la Final, degut a la falta de llum, Va esser una llastima no poder donar el final que es mereixia un Torneig de l’enorme envergadura que es va realitzar, pero degut a l’elevat nombre de participants i per tant d’equips no va esser posible cuadrar tots els partits segons el cuadre previst. Aquest va esser l’unic punt negatiu d’aquest fabulos Torneig i s’ha de fer autocritica des de l’organització del Torneig, doncs com deiem el Torneig es mereixia aquesta final. Tot i aixó la classificació va esser:

• Copa d’Or: 1er Sel. Côte d’Azur A i Germans (Exequo, al esser els dos finalistes del torneig) – 3er Peña 69 (França) – 4rt RC Sitges A – 5e Echirolles – 6e Sitges Promesses
  • Copa de Plata: 1er Sta. Coloma de Cervelló – 2on Freemens – 3er Tournefeille – 4rt Sel. Côte d’Azur B – 5e Quimic ER
  • Copa de Bronze: 1er RC Sitges B – 2on – CEU – 3er CUC A – 4rt RC St. Die – 5e CUC B