XVIII Torneig Rugby Platja de Sitges

Veure Fotos

El Seven Level (Hospitalet de Llobregat) es proclama campió en categoria masculina  i SBUC (França) repeteix en femení

El passat dissabte 16 de juny a la platja deLa Fragatade Sitges es realitzàla XVIIIedició del Torneig de Rugby Platja de Sitges, organitzat per el Rugby Club Sitges i que va tenir com a campió l’equip del Seven Level (L’Hospitalet) en l’apartat sènior Masculí i del SBUC en el Femení.

El Torneig s’inicià a les 9:30 Hs amb competicions en categories inferiors, des de Mini Rugby fins a Cadet, passant per PreBenjamins, Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets, on de forma inenterompuda es veie als més petits disfrutant de l’esport del Rugby.

Foren més de 900 particpants, més de 70 equips i més de 20 clubs que feren les delicies de tots els espectadors al torneig i que val a dir, hi havia molta gent veient fixant-se en com els jugadors feien jugades, moltes d’elles espectaculars i sobretot el bon ambient entre tots els participants.

Destacar l’apartat Sub20 Femeni del RC Sitges, on per primera vegada es va poder gaudir d’un triangular a la categoria. Tambe val a mencionar la categoria de veterans, on va destacar la presència de l’equip Argentí, Alumni que va conjuntament amb tres equips francessos varen donar el toc d’experiència al Torneig.

La competició femenina, tot i no comptar amb tants equips com en l’edició anterior, es va jugra una lliga de cuatre equips, on les noies francesses de l’SBUC (Burdeus), es varen proclamar campiones, i amb una segona posicio molt meritoria del RC Sitges per davant d’historics del Rugby Femeni català acom el Gotics i el CEU.

La competició en l’apartat masculí no es podia demanar més, amb equips de molt nivell, dons a mes dels finalistes Seven Level i Damier (Burdeos), i havia un Sitges prou competitiu acompanyat de l’UE Santboiana, Trocadero Drink Team que comptava amb jugadors argentins de gran nivell o l’equip frances de Bon Encointre (Agen).

La final furt disputadissima entre Damier i Seven Level, i aquests ultims guanyaren remuntant dues marques en contra, on el curt nombre de jugadors francessos va esser un handicap, prou evident i que va permetres als d’Hospitalet de tornar a guanyar el Torneig despres de més de deu anys de no fer.ho.

Aquesta competició senior masculina donar colofo a una gran jornada de Rugby ala Platjadela Fragatade Sitges que durant tot el dia es gaudir del Rugby i d’un fantastic ambient esportiu, amb una gran organització per fer quadra la gran quantitat de partits que es jugaren i donar cobertura a totres les necesitats que el gran nombre de participants requeria. Igualment indicar que com en cada edicio fou un exit de public i que a més del gran esforç del Rugby Club Sitges, es poder desenvolupar gracies a l’aportació dels colaboradors del Torneig i la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.

Cuadre d’Honor Final:

Categories Inferiors:

Mini Rugby:         Campió RC Sitges     Sotscampió: CR Sant Cugat

Prebenjami:         Campio CR Sant Cugat A       Sotscampió: CR Sant Cugat B

Benjami:              Campió Castelldefels RUC

Aleví:                     Campio CR Sant Cugat A   Sotscampió: CR Sant Cugat B

Infantil:                 Campio RC Sitges       Sotscampió: Carcassonne

Cadet:                   Campió UE Santboiana    Sotscampió: RS Marseille XV

Femení Sun20     Campió RC Sitges     Sotscampió RC L’Hospitalet

Veterans      Campió Alumni – Garraf     Sotscampió: AS Orange

 Femení      Campió SBUC     Sotscampió: RC Sitges

Senior Masculí    Campió Seven Level   Sotscampió: Damier

Un comentario sobre «XVIII Torneig Rugby Platja de Sitges»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: