XXV Aniversari Rugby Club Sitges RC Sitges – UE Santboiana

El dissabte passat 29 de setmebre, tenia que haver estat un dissabte especial, una jornada de festa on tots els equips celebressin XXV Anys de Rugby a la vila de Sitges, pero la climatologia es va interposar. Amb una pluja continua ben aviat es va veure que no hi hauria posibilitat de jugar els partits previstos.

Tot i aixi a les 9:00hs en punt del mati arribaven els dos autocars plens de jugadors de l’Escola de Rugby de l’UE Santboiana disposats a jugar, amb o sense aigua. aleshores encara hi havia esperança, no plovia els nostres convidats alli hi eren, disposats a el que fos necesari. A les 10:15hs tot es va torcer totalment, la pluja era qui dominava el terreny de joc. pero no ho podiem permetre que una jornada que conmemorava XXV Anys de Rugby, estigues absent del nostre esport i foren els mes petits des de Minis a Alevins que jugant a mes del contrari, lluitaven davant tolls al terra i gotes als ulls, portant contents una samarreta aquesta vegda ben pesada per l’aigua que l’empapava.

Les altres categories des de Infantils, fins a Senior passant per juvenils, cadets i femeni, aixi com el Touch es cancelaren els partits, evitant que els equips es desplacessin innecesariament fins a Sitges.

 

El mes bonic del Rugby es jugar-lo, no hi ha cap dubte pero els valors que el rodejen son molt dignes. Aquest XXV Anys son una majoria d’edat per el RC Sitges, acompanyat amb un màxim de respecte per el principal i mès antic Club de Catalunya, l’UE Santboiana que val a dir es portar mes que dignament estan en tot moment disposada al que fos necesari. Potser no se li dona l’importància que pertoca, pero des d’aquestes linees ho resaltarem, el fet que el club més antic de tota Espanya vingues amb totes les seves categories, absolutament totes es mes que una mostra del respecte que genera el RC Sitges fora de la nostra Vila.

Orgullossos del Rugby, Orgullossos de l’UE Santboiana, Orgullossos del RC Sitges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: