XXV Anys d’Amistat UE Santboiana – RC Sitges

25

El passat 29 de setembre es va realitzar el primer dels actes commemoratius del XXV Aniversari del RC Sitges. S’havien de jugar partits en totes les categories i el club convidat per a tal diada era l’UE Santboiana, amb qui mes que 25 anys de competició, hem compartit cinc lustres d’una creixent amistat. En aquell darrer dissabte de setembre, sols varen poder jugar-se els partits dels equips de l’Escola de Rugby, sense poder realitzar-se els encontres en les altres categories al precipitar-se sobre el camp de Rugby una forta pluja.

D’aquella jornada va quedar pendent l’entrega d’un record per el Sitges de l’UE Santboiana en commemoració del XXV Aniversari, així com un obsequi dels del Garraf als del Baix Llobregat en agraïment per la seva participació.

Per part de l’UE Santboiana, el seu president Toni Gabarro va fer entrega d’una escultura realitzada per Rosa Querol – per cert a més d’escultora mare i avia de gran jugadors -, mentre que el Jaume Cosialls com a membre de la comissió XXV Aniversari del RC Sitges va fer entrega d’una placa commemorativa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: