L’Ajuntament de Sitges aprova un pressupost de 3,4 Milions d’euros per la construcció d’unes noves instal·lacions pel Rugby Club Sitges.

El Ple de l’Ajuntament de Sitges ha aprovat el 9 de gener, dins del pressupost municipal per l’any 2017, una partida de 3,4 Milions d’euros destinada a finançar unes noves instal·lacions esportives i socials pel Rugby Club Sitges. D’aquest import, 400 mil € son per la redacció del projecte tècnic (any 2017) i 3 Milions € per pagar la construcció (anys 2018 i 2019). Aquest pressupost permetrà al nostre Club disposar de les instal·lacions necessàries per la practica del rugbi i el desenvolupament de les activitats socials. Aquesta important fita assolida pel Club és el resultat de les converses portades a terme els darrers temps entre el R.C Sitges, l’Alcalde de la Vila i els Regidors de tots els partits politics de Sitges, que sempre han manifestat la seva voluntat de  dotar al nostre Club de les instal·lacions que és mereix donada la tasca formativa i esportiva que realitza a la Vila des de fa molts anys. Amb la redacció del projecte tècnic al 2017 i la construcció de les noves instal·lacions, durant els anys 2018 i 2019, es farà realitat un repte que persegueix el Club des de fa molts temps i permetrà afrontar el futur amb el convenciment que desprès d’aquests primers 30 anys d’èxits vindran, com a mínim, 30 anys mes de rugbi, esport, valors i respecte.

Visca el Rugby Club Sitges !

2 comentarios sobre «L’Ajuntament de Sitges aprova un pressupost de 3,4 Milions d’euros per la construcció d’unes noves instal·lacions pel Rugby Club Sitges.»

  1. Vaig començar al Rugby el gener del 88, quan en Pere Petisco un bon amic del meu germà, em va dir si volia jugar a Rugby en un nou equip que s’havia format a Sitges. En aquests gairebé 30 anys, i han passat de tots colors per l’equip de Govern del nostre poble, mai l’Ajuntament de Sitges havia destinat una «partida» pròpiament per la construcció d’un camp de Rugby, així doncs valorem aquesta notícia en la mesura que es correspon
    Ningú ens ha regalat res, ens ho hem guanyat i ens ho mereixem. Entre tots amb perseverancia i humilitat, sense exigències, pensant sempre primer en les persones que en lo material i finalment s’ha aconseguit obrir les portes d’on els somnis es fan realitat.
    A tots ens venen al cap persones que han fet possible ser on som, però vull recordar a d’altres que varen donar molt sense rebre res, sols amistat com en Genís Mataró que va fer els imponents pals del nostre camp a Santa Barbara, en Joan Pros que va fer les taquilles que encara avui utilitza cada equip, el Mariano De Andres sense la seva aportació no existiria el Torneig de Rugby Platja, el Tim Smith amb l’sponsorització d’Strongbow que permetia pagar els autocars als inicis de la nostra escola, el Domingo Zapater que el diumenge al mati ajudava al Paco Jiménez a fer viatges amb cotxe des de l’estació de Gavà fins el camp de Rugby del Casanovas portant als nois de l’equip cadet, o el pare del Martin Bregante durant molts anys proveint de Trofeigs per entregar a altres equips com a record o per el Rugby Platja, ….de ben segur que em deixo moltes accions i grans persones, però acabaré amb la meva mare, Montserrat Vivó que tantes i tantes vegades va cosir les samarretes de cotó que utilitzàvem per jugar.

    Ara que som on els somnis es fan realitat no els podem fallar, tots ells no ho varen fer ni per el Rugby, ni per el Sitges…simplement ho varen fer per amistat o per amor,… ara més que mai ens toca anar tots a una, doncs podem tenir un fantàstic camp, però ha d’estar ple d’amistat, ple de persones, ple de vida.

  2. Hay noticias que le alegran a uno el día, y ésta es una de ellas. Enhorabuena a todos, toca disfrutar y mucho del momento, pero sin perder de vista el norte, está todo por hacer y nuevamente el resultado será la suma del esfuerzo de muchas voluntades y corazones desinteresados, ésa será la clave. Suerte para el futuro. Visca el Rugby Club Sitges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: