Rugby Club Sitges 17 – BUC 27 (Campionat Cat 1ª Categoria Senior)

No hi ha forma en aquesta temporada que el primer equip senior del Rugby Club Sitges aconsegueixi dues victories consecutives i es que hi havia esperances que després de la victoria la setmana pasada davant el Quimic, sumant els dos punts davant del BUC d’una vegada s’abandones la part baixa de la classifcació i es puguessin plantejar objectius mes ambiciossos.

Aquests onjectius s’hauran de deixar per més endavant o simplement esvair-los des la derrota soferta el passat dissabte, doncs avui per avui l’unic objectiu tangible ha d’esser el de salvar la categoria, de fet a la classificació el BUC i Universitat de Barcelona amb 10 punts, semblen allunyar-se dels llocs perillossos i Quimic sembla condemnat a ocupar la darrera posició del Campionat. Així FC Barcelona i Sitges amb 7 punts i Poble Nou amb 9, a priori lluitaran per evitar la penultima posicio que pot donar lloc a perdre la categoria en funcio dels ascensos i descensos en les categories superiors.

Per el que fa al partit en si de nou el bloc sitgeta es mostrar prou consistent, pero de nou donar masses facilitats al contrari ens el primers minuts de joc, aconseguint el BUC una avanatatge de 0-12 al primer quart d’hora de partit. Fou aleshores quan comencaren a jugar els del Garraf, pero el BUC no es el Quimic al qual si remontaren el resultat fa dues jornades i a cada anotació sitgetana respongueren amb una altre anotació, aixi fou durant tot el partit fins el resultat final de 17-27.

Es una llastima doncs l’ilusio depositada abans del partit era prou gran i tambe durant el mateix, doncs els nostres nois excepte els primers 15 minuts, foren superiors en el control de pilota i s’acostaren el doble de vegades que el BUC a la zona d’anotació. Alehores apareixiren els errors que han portat al Sitges a patir en la classificació i es que tot i arribar en forces ocasions a la 22 contraria, no es fan punts, no es defineix i sense anotar assatjos es molt dificil guannyar partits de fet el BUC arribar sols 3 vegades a la 22 sitgetan en el segon periode anotant 2 marques, les mateixes que el Sitges pero aquests arribaren 8 a mes vegades amb opcions de marca no aprofitades.

El proper partit torna a esser clau davant el Poble Nou, que com deiem abans es un rival directe en la lluita per la salvació serà el dissabte 27 de gener a les 16:00 hs a Sitges.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: