Rugby Club Sitges 22 – CN Poble Nou 12 (Campionat 1ª Categoria Senior)

El senior del Rugby Club Sitges, no ens decepcionar i de nou amb l’important victoria davant el Poble Nou, ens torna a portar ilusio per un campionat, del tot irregular per el nostre equip i que a falta de 4 jornades per la finalització del mateix no esta gens definit en la part baixa de la taula on 5 equips (BUC, Univ. Barcelona, Poble Nou, FC Barcelona i Sitges), poden ocupar la penultima plaça que pot donar lloc a perdre la categoria, doncs la darrera posició esta asignada inexorablement al Qumic. A l’hora aquests 5 equips no estan tan lluny de Gotics i Girona, aquests darrers sembla que sense cap mena de dubte ocuparan un dels dos primers lloc que donan opció a promocionar a Nacional Espanyola, pero un bon final de campionat de qualsevol dels 5 equips indicats anteriorment pot donar lloc a ocupar els sotscampionat.

En aquest sentit la victoria davant el Poble Nou era importantíssima per a salvar la categoria, poden esser decisius al final del campionat aquests dos punts Sitges aconseguits. D’altre banda el proper partit davant l’Universitat de Barcelona pot esser clau per arribar amb posibilitats, remotes pero no descartables, de lluitar per el sotcampionat. Sense cap mena de dubte aquestes posibilitats serien nules en cas de derrota, pero els del Garraf ja varen derrotar l’Universitat de Barcelona a la primera volta aixi el partit es presenta prou obert, ja es hora d’assolir dues victories seguides i trencar l’irregular marxa de l’equip.

Per el que fa al partit creiem que el Sitges hauria pogut aconseguir un resultat més abultat a favor, pero tampoc es pot pasar del errors anteriors a fer-ho tot bé amb una sola setmana. El que si canviar fou l’actitud del nois, amb una concentració des de el primer minut que donar margeen el marcador favorable  als sitgetans  a l’inici del partit amb un cop de castig i una marca (10-0) a un Poble Nou perdut sobre el terreny de joc. Tardaren pero entraren en joc els barcelonins i es que al esser un equip experimentat saberen reaccionar i crearen prou de dificultats, aixo juntament amb un cert nerviosisme dels jugadors del Sitges, degut a que estaven totalment posats en el joc, realitzant masses cops de castig, el que aprofitava el Poble Nou per dominar la pilota al final del primer i inici del segon periode, i axi aconseguir una marca (10-7). Pero l’actitud tot i esser traicionera respecte a les faltes comesses també donar ales al nostre senior per fabricar la marca més maca que em vist en tota la temporada, i més quan els barcelonins més apretaven, aixi sota pressió i des de la propia zona de marca jugaren a la mà aconseguint un fantastic assaig que juntament amb un altre de seguit donaven un 22-7 i sentenciven un match, que el Poble Nou sols va poder maquillar al final amb un assaig que deixava el 22-12 final.

Per finalitzar donar anims als nois, per a que l’ilusio actual no caigui de nou en desanim, com ja ha pasat en aquesta temporada, i s’aconsegueixi un victoria davant l’Universitat de Barcelona que obri definitivament noves portes.

Ver Resultados y Clasificaciones

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: