Torneo Nacional d’Espanya Infantil El RC Sitges aconsegueix una brillant 6ª posicio

El cap de setmana del 21 i 22 de maig es disputar el Torneo Nacional Infantil a Valldolid, on participar l’equip Infantil del RC Sitges. Aquest torneig es el segon en importancia despres del Campionat d’Espanya que juguen els Campions de les diferents territorials, en el cas de Catalunya, el BUC barceloni.

El dissabte s’iniciar la Fase previa de grups per establir les categories d’Or, Plata i Bronze. En aquesta primera fase els sitgetans guanyaren al segon equip del Valladolid RAC i al Boadilla Tasman de Madrid, per el que es classificaren per a Or, màxima categoria d’aquest Torneo Nacional Infantil.

Als quarts de final el el Cullera esperava als Sitges, el partit tot i finalitzar 14-0 favorable als valencians va esser prou igualat, pero amb la derrota el Sitges jugaria per ocupar de la 5ª a 8ª plaça.

En el següent partit s’imposa al Liceo Frances «B», per el que li tocava jugar amb per la 5ª plaça amb el Ingenieros Industriales de Madrid, en un partit encar mes igualat que el de Cullera, els madrilenys s’imposaren 5-11.

Un cop finalitzat el Torneig, sols resta el reconeixement a aqusts nois que com sempre lluitaren portant el nom de Sitges amb l’orgull que li correspon.

Flaixos:

• Els equips Benjami i Alevio es desplaçaren a França, concretament a Tournefeille (Toulouse), on disputaren el Torneig d’Escoles de Rugby que organitza aquest Club frances. El nivell dels equips era altissim, tot i aixo els nostres nois no desmereixeren els colors aconseguint varies victories.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: