Comunicació Renuncia a la permanencia a Divisió D’Honor B

Benvolguts companys

Des de la Junta Directiva del Club hem de comunicar-vos que després de valorar-ho molt, hem decidit renunciar , la propera temporada, a jugar a DHB lloc que ens corresponia per mèrits esportius al terreny de joc.

Hem pres aquesta decisió, tenint en compte que aquest any ens enfrontem a una situació conjuntural que no es ideal per tal de poder assumir el repte de competir a DHB amb les garanties d’èxit necessàries, per aquests motius  i després de valorar la present  situació, hem cregut adient fer un pas enrere i treballar tot junts per assolir de nou el repte de tornar a DHB en les properes temporades i en el moment adient pels interèssos generals del nostre Club.

Estem convençuts que, tot i que ha estat difícil, es la decisió correcta en aquests moments, i volem deixar clar que a partir d’ara mateix, assolir de nou la categoria a DHB serà uns dels objectiu prioritaris del nostre Club.

Josep Cabré
President Rugby Club Sitges

4 comentarios sobre «Comunicació Renuncia a la permanencia a Divisió D’Honor B»

 1. Bona decisió, entre tots assolirem els nous objectius amb èxit i il·lusió…Com sempre, sols depèn de nosaltres. Gràcies. Pere-David.

 2. Home!
  Una decisió així potser mereix unes explicacions més explícites. Em sembla a mi.
  Josep M Fdez.

 3. Realmente me siento muy desilusionado por la decision que se ha tomado, mas que nada por el esfuerzo que hemos echo unos pocos durante la temporada 2015 / 2016 prevaleciendo primero al club y después a nuestras familias y temas personales, sinceramente NO creo que la decision que se ha tomado cambie las cosas durante la nueva temporada.

  Esto realmente es ni mas ni menos culpa de todos los jugadores, que por un motivo u otro han priorizado sus intereses antes que los del club y de los propios compañeros.

  Este tipo de decisiones si bien no debe ser debatida por todo el plantel del equipo senior, tendría que haber sido comunicada en conjunto antes de ser comunicada via internet, esas son los temas que disuelven al grupo en vez de sumar.

  Un saludo.

  Pablo Furchi

 4. Aquesta decisió ha estat presa per els responsables del Club, pot agradar més o menys però estic convençut que ho han fet amb tota honestedat i pensant en el bé del Club. Lo anterior no treu, que arribar a prendre una decisió com aquesta, per més correcte que sigui, implica que moltes o poques coses no han funcionat en els darrers anys i que son necessaris canvis en varis aspectes que puguin afectar a l’equip sènior.

  En referència al comentari de’n Josep M., no el comparteixo. El lloc on s’ha de donar les explicacions es davant dels socis a l’Assemblea Ordinària del RC Sitges i estic ben segur que així serà….potser amb 30, 50 o 100 socis més no s’hauria arribat a prendre aquesta trista decisió. El club som tots i si ha una culpa es de tots.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: