Crònica Femení AR Poblenou 8 – 22 RC Sitges

fem

Dissabte a les 6 de la tarda a Barcelona al camp del ARPN vam tenir possiblement un dels partits més importants, difícils i durs d’aquesta lliga catalana…..

Tot i que el nostres estimats místers no van poder venir perquè el senior els necessitava….Nosaltres 22 jugadores (17 que podien jugar i la resta lesionades o noves…) i un seguidor,  vam demostrar ara més que mai que som un equip i que totes juntes fem pinya…

Lia,Carla, Manon, Silvia, Marisa, Cecile, Alba, Rous, Anne, Magda, Hannah, Raquel G.,Raquel A., Eva, Marina, Ines M. Ines, «xula», Mona, Monikin, Merce, Gaston i Susan.

Sobre l’aspecte tècnic del partit, comentaria com aspectes positius, la gran actitud( envers les companyes, joc i contrari) i la disponibilitat de totes les jugadores que estavem a tot arreu, que vam sobretot PLACAR-Ho tot, sense estalviar cap esforç , era una ajuda constant de davanteres amb línia, velles amb novates, velles amb joves i a l’inreves…etc….

Aspectes negatius i a millorar, les fases estàtiques i els rucks …

Tot i així…jugant sense pilota , vam aconseguir una gran victòria de 8-22,  , gràcies al joc en equip aconseguit!!!!Afegeixo comentaris de les jugadores….

– Partit molt dur, des del començament el ARPN amb el seu joc de davanteres molt fort, Sitges no va afluixar ni un segon, totes genials, ganes, lluitadores unides com a equip…

-Super suporters que ens feien recolzament des de la banda. No han callat ni un moment….

– Merci ha estat molt important que hi fóssiu!!!!!!

– La unió fa la força…

– Trobo que ha estat un dia que ens ha unit a totes una mica més, novates, joves i veteranes hem fet una pinya molt maca….després de saber que anàvem soles…totes hem sabut que havíem d’aportar tot el que poguéssim a l’equip, ja sigui des de dins el camp jugant com des de fora patint i animant….

 

Felicitar al ARPN ja que va jugar molt bé i dur i pel fantàstic tercer temps al seu nou local….

5 comentarios sobre «Crònica Femení AR Poblenou 8 – 22 RC Sitges»

  1. Sufrido y precioso partido el que jugasteis!! Enhorabuena a los dos equipos, pues estuvisteis luchando por la victoria sin descansar ni un segundo!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: