El RC Sitges a Divisió Honor «B» espanyola

senior1

El passat 15 de juliol es confirmava la notícia i el RC Sitges serà equip de Divisió d’Honor «B» espanyola la Temporada 2014/15, ocupant la plaça que deixa lliure el FC Barcelona, equip que va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor «A», el passat mes de maig.

Les opcions per aconseguir aquest ascens eren grans, ja que un cop finalitzada la lliga es va quedar a les portes de l’ascens directe i qualsevol renuncia o ascens, com ha estat el cas, donaria lloc a aquest gran salt. Tot i que el Barça havia aconseguit l’ascens i teòricament deixava lliure la seva plaça feia unes setmanes, era necessari esperar als acords de la Assemblea General de la Federació Espanyola del passat 12 de juliol per poder confirmar totalment l’ascens de categoria.

Com dèiem un cop realitzada la citada assemblea, el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Rugby es va reunir el dimarts 15 de juliol, ratificant l’ascens del Sitges i comunicat-ho al club just l’endemà. Des de el Club s’ha agafat aquest gran repte amb molta il·lusió al esser la primera vegada a la història que es jugarà en aquest nivell, i es sense cap mena de dubte el millor reconeixement a més de 25 anys de treball promocionant el Rugby i Sitges, ja no sols a Catalunya, sinó, i ara mes que mai a tota Espanya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: