Nova estructura organitzativa

A fi de dotar a l’entitat d’una estructura més sòlida, però alhora més àgil en la presa de decisions, s’ha decidit canviar l’organigrama. Les premisses del canvi han estat dos:

-       Qui pren les decisions és qui gestiona el tema, i

-       L’autonomia, una vegada aprovat el projecte i el pressupost, és total.

D’aquesta forma, les funcions de la Junta Directiva són marcar les grans línies a seguir, que a la vegada vénen marcades pel contingut del programa guanyador en les eleccions; i controlar l’evolució dels projectes.

Per tant, qui portarà el pes de l’acció, la presa de decisions i l’execució del pressupost són les àrees funcionals fet pel qual  gaudiran d’una total autonomia. Aquestes estaran formades per aquelles persones que, en funció de les seves capacitats o inquietuds, desitgin formar part de les mateixes.

Com sempre hem manifestat, som ferms defensors de la idea d’un sol equip en el club, per això buscarem que el major nombre possible de socis s’incorporin a les àrees funcionals, que és on es decidirà el futur del nostre club.

Una vegada tancats els detalls de la nova estructura, la prioritat serà finalitzar l’actual temporada, tancar el pressupost i de forma paral·lela, començar a treballar en la propera temporada.

D’altra banda, per vetllar pel compliment dels valors esportius, humans i socials dins del nostre club s’ha decidit crear la figura d’un Comitè de Valors. Aquest serà un Comitè que tindrà capacitat sancionadora, i per tal d’assegurar la seva total independència serà totalment autònom, sense dependre de la Junta Directiva, estant format per membres de reconegut prestigi dins del nostre àmbit.

També s’ha decidit iniciar els treballs per a la implantació del Rugbi Inclusiu dins del nostre club. Com que es un tema totalment nou per la nostra entitat, hem cregut  convenient no reflectir-ho en la nova estructura, de manera que tinguem una total llibertat d’actuació fins a finalitzar el seu disseny.

2 comentarios sobre «Nova estructura organitzativa»

 1. Hola Bon dia,

  Una pregunta, i la secció de veterans i touch on encaixa dins d’aquest organigrama?

  Gràcies per la vostra resposta.

  Pere-David.

 2. Buenos días Pere, como podrás observar en el organigrama aprobado la sección de rugby social engloba tanto el touch como veteranos.

  El rugby social, así como la formación, cuelgan del área deportiva aunque no dependen del director deportivo.

  Este organigrama, que está concebido para dar más agilidad a la estructura, es susceptible de cambios como consecuencia de la incorporación de más socios a la gestión del club.

  Desde aquí, y como ya hemos hecho en numerosas ocasiones, animamos a todos los socios a participar en el desarrollo del club. Y desde luego Pere, esperamos contar contigo.

  Un abrazo,
  Javier

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: