Objetivos Equipos Inferiores 2009

El Rugby Club Sitges té dos grans objectius en l’educació dels seus jugadors, un es el d’introduir als nois i noies en la pràctica d’aquest esport com una opció esportiva un cop siguin adults, El segon i el més important es el de formar persones, no sols física i esportivament, sinó transmetre valors que sempre han identificat a l’esport del Rugby, companyerisme, respecte i sacrifici per aconseguir els objectius.
El Rugby Club Sitges no es conforma en tenir sols grans jugadors, doncs hauríem fracassat en la nostre tasca educativa, l’objectiu es la de tenir grans persones on valorin i respectin al company, senzillament per el fet de que porta els mateixos colors a la samarreta. On comprenguin que el contrari no son més que altres nois que els hi agrada el mateix esport i que un cop es produeix el xiulet final de partit l’únic que s’ha de fer es felicitar-los per haver compartit el seu Rugby. On comprenguin que el respecte a l’àrbitre no ve per el fet de que ens pugui xiular millor o pitjor, sinó perquè els arbitres formen part del Rugby i ens ajuden a poder-lo practicar. On adquireixin un esperit de sacrifici per l’equip on mai s’han d’aturar ni baixar al cap, després d’un placatge en ve un altre i quan hem passat al pilota hem de córrer per recolzar al company a qui se l’hem donada.
Al final de cada temporada hi haurà qui passarà millor i qui placarà pitjor, però el veritablement important es que haurem iniciat una tasca per tenir persones amb valors. Hi haurà qui a més serà jugador de Rugby en actiu, hi haurà qui no podrà jugar sigui per el motiu que sigui, però tots sempre seran jugadors de Rugby i no perquè hi juguin sinó per tot el que varen aprendre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: