RC Sitges 21 – Gòtics RC 22 Divisió Honor Catalana – Sènior Masculí

Veure fotos © Jaume Andreu

Amb la visita del Gòtics s’esperava una gran tarda de rugby entre dos dels equips que opten a eixir com a campions, però les expectatives no es varen complir i ambdós equips ens mostraren un discret partit sobretot respecte al nivell de joc, mentre que la incertesa del resultat va mantenir l’emoció fins el darrer instant.


El matx va començar prou bé pels interessos locals i ben aviat s’avançava el Sitges mitjançant una marca transformada que establia un 7 a 0 en el marcador. El joc però, es desenvolupava a camp sitgetà gràcies sobretot a què el Sitges havia iniciat el seu «llargmetratge» particular de cops de càstig i és que les contínues indisciplines sitgetanes durant tot el partit, condemnaren als locals. El Gòtics sols havia d’esperar que el Sitges cometes una falta per allunyar el perill de la seva línia de marca o bé per acostar-se prou a prop per anotar, com així va ser al cap de 22 minuts, en què empatava el partit 7 a 7. Les errades no eren patrimoni local, si el Sitges cometia massa faltes, que donaven possessions als visitants, aquests cometien molts errors en el control de l’oval que retornaven la pilota als del Garraf. i així va ser tot el primer temps, un seguit d’imprecisions sols interromput per una bona jugada del Sitges al final del primer període que permetia anotar una marca 14 a 7. Semblava que el marcador no es mouria, però en la darrera jugada, una intercepció i conseqüent marca del Gòtics establia 14 a 12 a la mitja part.


A la represa les imprecisions d’uns i altres continuaren, els sitgetans fent cops de càstig i els barcelonins amb errors de mans que permetien als locals de recuperar l’oval. En mig de tot aquest mal joc, els equips anaven anotant. Primer fou el Gòtics amb la transformació d’un cop de càstig i una posterior marca transformada que obria escletxa 14 a 22. I posteriorment el Sitges amb la seva tercera marca 21 a 22. Faltaven més de vint minuts, i sols un punt de diferència, L’emoció fou present fins al final del partit, però ni el bon joc, ni anotacions espectaculars es presentaren en aquest darrer tram del matx i es va finalitzar amb aquest igualat 21 a 22.
Poc afecta aquesta derrota al Sitges en el seu objectiu de classificar-se pels Play Off, i en aquest sentit no és preocupant. Però si ha de preocupar i molt la forma en què es va produir aquesta derrota, ja que no va ser ni per falta de bon joc, sinó per les contínues indisciplines o faltes, un aspecte que s’ha de millorar si es vol tenir una opció en aquest campionat. La primera oportunitat serà aquest dissabte en què visita el camp del Químic, actual líder; serà el dissabte a les 18;45 al camp de rugby de la Teixonera (Barcelona).  

Classificació: https://www.rugby.cat/divisio-dhonor-catalana-masculina/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: