Resultados Finales Seven Platja Sitges 2007

El passat dissabte 16 de juny a la platja de La Fragata de Sitges es realitzà la XIII edició del Torneig de Rugby Platja de Sitges, organitzat per el Rugby Club Sitges i que va tenir com a campió l’equip del CR Sant Cugat en l’apartat sènior Masculí i de les Veterranes en sènior Femení.


El Torneig s’inicià a les 10:30 Hs amb competicions en categories inferiors, des de Benjamins fins a Cadet, passant per Alevins i Infantils, on de forma inenterompuda es veie als més petits disfrutant de l’esport del Rugby. Foren més de 200 nens que feren les delicies de tots els espectadors al torneig i que val a dir hi havia molta gent veient fixant-se en com els nostres joves feien jugades, moltes d’elles espectaculars i sobretot el bon ambient entre tots els participants. Val a dir que el RC Sitges fou el gran dominador en aquestes categories guanyant en les categories Benjami, Infantil i Cadet, essent tercer en Aleví categoria que va guanyar el CN Poble Nou.

En la competició femenina les Veterranes (equip que el formaven varies jugadores que han estat internacionals amb Espanya), dominar la competicio clarament.


La competició en l’apartat masculí no es podia demanar més. Hi havia 18 equips, gairebe 250 jugadors, 6 hores de Rugby sols en aquest apartat masculi, i una altíssim nivell. El CR sant Cugat en fou el campió guanyant al CEU Barcelona a la final i on el RC Sitges, feu un més que meritori tercer lloc,  per davant d’equips de categoria superior, com l’UE Santboiana o RC L’Hospitalet. Destacar la presencia de l’equip angles del Pezza’s amb varis internacionals  anglessos i gal·lessos entres els seus jughadors que no s’acabaren d’adaptar a la sorra de la platjai que també servir com a mostrar del gran nivell que es densvolupar en el Torneig doncs Anglaterra es l’actual Campiona del Mon de Rugby.


La final senior masculina donar colofo a una gran jornada de Rugby a la Platja de la Fragata de Sitges que durant tot el dia es gaudir del Rugby i d’un fantastic ambinent esportiu, amb una gran organització per fer quadra la gran quantitat de partits que es jugaren i donar cobertura a totres les necesitats que el gran nombre de participants requeria. Igualment indicar que com en cada edicio fou un exit de public i que a més del gran esforç del Rugby Club Sitges, es poder desenvolupar gracies a l’aportació dels colaboradors del Torneig i la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges.

 

Adjuntamos las posiciones finales de todas las categorías:

Categoría Benjamín:

1 RC Sitges A

2 RC Sitges B

3 CR Tarragona

4 CN Poble Nou

5 RC L´Hospitalet

Categoría Alevín:

1 CN Poble Nou

2 CR Tarragona

3 RC Sitges

4 CEU Barcelona

5 RC L´Hospitalet

Categoría Infantil:

1 RC Sitges B

2 RC Sitges A

3 CN Poble Nou

4 CEU Barcelona

5 RC L´Hospitalet

6 Reus Deportiu

 

Categoría Cadetes:

1 RC Sitges

2 RC L´Hospitalet

3 CN Poble Nou

4 CEU Barcelona

5 Reus Deportiu

Categoría Femenina:

1 Veterranes

2 CEU

3 CR Castelldefels

Categoría Senior:

Copa de Oro: 

1 CR Sant Cugat

2  C.E.U.

3  RC Sitges

4 Finance Barbarians

5 TGV CN Barcelona

6 CR La Safor

Copa  de Plata:

1 Quimic ER

2 UE Santboiana

3 RC L´Hospitalet

4 CR Parets

5 BUC

Copa de Bonce:

1 Reus Deportiu

2 Pezza´s

3 CRAB

4 Redditch Rangers

5 CR Castelldefels

6 Córdoba Atletic

 

Ver todas las fotos del Torneo

6 comentarios sobre «Resultados Finales Seven Platja Sitges 2007»

 1. oye k los internacionales de inglaterra i gales no os metieron una paliza a todos pk no les apetecia poder lesionarse no jugar el mundial i joder su karrera.. no porque no estuviesen acostumrados a la arena k menuda exkusa poneis

  atentamente cristian el mejor

 2. Felicidades a todos los que colaborasteis para como cada año ofrecernos un gran día de rugby, espero que aunque no sea demasiado este comentario os sirva un poquito para veros reconocido el gran y oscuro esfuerzo que supone organizar toda esta hermosa locura rugbística.
  Gracias.
  Beteta; aprovecho para felicitarte como capitán del equipo infantil por la gran temporada que habeis hecho, creo sinceramente que estais formando un grupo que con el tiempo nos puede dar muchas alegrías si seguís trabajando y entrenando fuerte.
  Por cierto, cada día estás más feo; en la playa todavía es peor…

 3. Porfavor colgar los videos del campeonato. A y Pedro, Beteta es demasiado malo como para jugar de capitan por eso yo jugue como capitan del equipo A y Alberto como capitan del equipo B. Querria agradecer a todo el equipo infantil, todo el esfuerzo dado y los resultados de esta temporada. Y para la temporada que viene mejoraremos los resultados porque el equipo cadete formado con jugadores del 91 y 92 es muy fuerte!

 4. pedro feo a mi mirate unpocito anda tio k no eres mas feo pk sino le kitarias el papel del cine a frankestein

  atentamente el guapo i tio bueno kristian

 5. quiqe tu jugarias de capitan en el equipo a i alberto en el ekipo b pero en el campeonato de españa kien fue el capitan del ekipo A?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.