Seven St. Cugat

Us adjuntem informació del Seven de St. Cugat on participarà el RC Sitges

Els equips participants sou els següents:

1- C.R. Sant Cugat

2- Rockby Spirit

3- Rugby Cru

4- Sitges R.C.

5- Kia Ora 7′s Rugby

6- Old SantQ

7- Seven Level

8- Old Skulls VII

9- AS Monaco

10- Ceret Sportif

11- IVECO Vigo RC

12- AS Béziers Hérault

 

La nit de divendres a les 22.30h i fins les 24h tindrà lloc la presentació dels equips i el sorteig del quadre a la discoteca La Carpa de Sant Cugat ( http://www.la-carpa.com/ ) on tindrem cocktail de benvinguda i espai reservat per a tots els participants. Un cop finalitzada la presentació qui vulgui podrà quedar-se i disfrutar de la festa oberta al públic.

El torneig començarà el dissabte 25 a les 10h, pel que demanem a tots els equips que arribin entre les 9 i les 9.30h puntuals. Durant el torneig, els participants tindreu aigua, fruita i dinar tot inclòs en el preu de la inscripció.

Durant el torneig, a les 14h hi haurà partits d’exhibició en categoria femenina fins les 15h. Les finals començaràn a les 19.20h i el torneig finalitzarà a les 21h. A partir de llavors, hi haurà tercer temps per a tots els participants i obert al públic, amb entrega de premis per als guanyadors.

Un cop finalizat el tercer temps, la festa de clausura tindrà lloc a la discoteca La Carpa de Sant Cugat ( http://www.la-carpa.com/ ), al mateix lloc que la benvinguda de divendres, on els equips tindran entrada gratuïta i una cervesa per persona a partir de les 24h. Es demana vestir de forma correcta (no cal traje ni sabates) per a entrar a la festa.

Demanem a tots els participants que disfruteu del torneig i gaudiu de la festa de la manera més sana possible respectant les instal·lacions i sales on es fan les festes, ja que són empreses que col·laboren amb el rugby de forma desinteressada.

Tota aquesta informació i més la podeu trobar a la pàgina web: www.laovalada.com/santcugatsevens

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: