Susan Monclús, guanyadora de la 3ª edició del Premi Alberto Hernández

Avui hem fet entrega de la 3ª edició del Premi Alberto Hernández a Susan Monclús. Aquest premi s’atorga a la persona o institució que ha destacat en la demostració dels valors que defineixen el nostre esport: honestedat, companyonia, respecte, humilitat i sacrifici.
El premi es escollit per la Comissió de Valors del Club i aquest per primer cop, qualsevol persona pot presentar el seu candidat. Ha estat difícil escollir entre totes les candidatures rebudes a la que finalment ha sigut la guanyadora, però moltes gracies a tots per les vostres propostes.
La guanyadora d’aquest any, la Susan Monclús, ha estat jugadora, entrenadora i una de les fundadores de la secció femenina del club. A més ha jugat a la selecció espanyola de rugbi i touch rugbi. Continua implicada en el dia a dia del rugbi, fidel al seu estil de seriositat i discreció.
En definitiva ella encarna a la perfecció els valors del rugbi d’honestedat, companyonia, respecte i sacrifici amb total generositat. Moltes gràcies per tot el que ens has donat Susan.

2 comentarios sobre «Susan Monclús, guanyadora de la 3ª edició del Premi Alberto Hernández»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: