Torneig dels Dofins Escoles de Rugby

El passat dissabte 23 de febrer de 2019 es va celebrar a Sitges, la segona edició del Torneig dels Dofins, on sols participen Escoles de Rugby, concretament en aquesta ocasió en foren dotze.

La gran participació, superant més de 700 nens i nenes entre 6 i 12 anys, va fer que es jugues a Rugby ininterrompudament des de les 10:30hs del matí, fins les 18:15hs de la tarda. Al mati fou el torn de les categories Sub8 i Sub10, que es distribuïren en 6 camps de joc (3 per a cada categoria), que feren les delícies de tots els assistents veient l’entrega dels més petits en cada jugada.

Ambdues categories comptaven amb 15 equips. Mentre Sub8 jugaren independentment del nivell de cada equip, a Sub10 es va establir un nivell Competició i un altre de Promoció, a fi de donar cabuda a tot Club que volgués participar en el Torneig organitzat per el Rugby Club Sitges. 

A la tarda era el moment per els Sub12, on també 15 equips es dividiren en Competició i Promoció, el nivell fou espectacular comptant amb els millors equips de Catalunya, a més de l’Escola de Rugby de Vallespir a la Catalunya Nord.

El quadre d’honor finalment fou: 

Sub8: Campió UE Santboiana – Sotscampió CR Sant Cugat

S10 Promoció: Campió Químic ER  – Sotscampió INEF LLeida

S10 Competició: Campió UE Santboiana – Sotscampió RC Sitges

S12 Promoció: Campió Castelldefels RUC – Sotcampió INEF Lleida

S12 Competició: Campió CR Sant Cugat – Sotscampió FC Barcelona

Clubs participants: UE Santboiana, CR Sant Cugat, Castelldefels RUC, EDR Vallespir, Gòtics RC, CR ESparreguera, INEF LLeida, RC Cornellà, Químic ER, CN Poble Nou, FC Barcelona, RC Sitges

No volem finalitzar sense mostra el nostre agraïment a tots les persones que varen fer possible aquest 2ª Edició del Torneig dels Dofins, arbitres, jugadors, entrenadors, delegats, pares, mares i un llarg etcètera, sense oblidar la col·laboració del’Ajuntament de Sitges.

Jaume Cosialls

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: