Actualitzacio Llistat Socis

Benvolgut amic/amiga,

 

En aquesta temporada 2007/2008 la Junta Directiva estem posant un gran emfasi en estructurar el Club en forma d’esser autosuficients economicament i tenir coberts tots els aspectes de seguretat i responsabilitat, tan civil com mèdica.

 

Per aquests motius, un aspecte que s’ha de regularitzar definitivament es el llistat de socis. Per els motius explicats anteriorment ens agradaria que tothom que un dia o altre va formar part del Rugby Club Sitges en torni a formar part i tothom que manté o té qualsevol contacte amb el club recolzi minimament al Rugby Club Sitges i es faci soci de l’entitat.

 

Així per a que el Rugby Club Sitges segueixi creixent, es importantíssim que, per exemple, ex-jugadors segueixin essent socis un cop deixan de jugar, o els pares de jugadors es facin també socis del Club. Es una petita aportació individual, però si sumem a tots els jugadors que hi ha hagut ens aquests 20 anys d’historia i els pares dels més de 150 nens que conformem el Rugby Club Sitges podrem fer que aquest projecte sigui cada dia més, una bonica realitat.

 

Per a fer-se soci del club es ben facil, sols heu d’escriure un mail a rugbysitges@gmail.com indicant el vostre nom i cognoms, i el club contactarà amb vosaltres.

 

Aclarir que tots els jugadors del Rugby Club Sitges, son socis doncs la quota de soci, ja esta inclossa dins la quota de jugador  i per a tothom que va esser soci del club i vulgui mantenir la seva antiguitat, haurà de contactar amb l’adreça de mail indicada, abans del 30 de setembre de 2008. Per ultim, qualsevol persona que tingui qualsevol dubte sobre la seva situació com a soci li agrairiem contactes d’igual forma amb el club.

 

Atentament

 

Alberto Hernández Chiva

President Rugby Club Sitges

Bajar Ficha Soci

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: