Amistosos Internacionals

El que es va viure el dissabte 12 d’abril a Sitges, per alguns Clubs hauria estat l’aconteixement de l’any, però l’activitat rugbistica al Rugby Club Sitges es tan intensa, que jugar 4 amistossos de carácter internacional en un mateix dia, no es que sigui habitual, pero en un Club que en juga més de 20 al final de la temporada no deixa d’esser algo normal.

Primer van esser els Infantils que s’enfrontaren al Seapoint RFC d’ Irlanda, posteriorment es va jugar un triangular Cadet/Juvenil entre els equips del RC Sitges, el Wells RFC d’Anglaterra i el Northampton BBOB RFC, també Anglés. La jornada va finalitzar amb un partit senior masculí entre el Rugby Club Sitges i el Guildford Marauders RFC d’Angalaterra. La jornada fou de nou una gran festa del Rugby amb un gran ambient on l’amistat que ofereix el famos tercer temps, fou de nou la guanyadora del dia.

Veure Fotos

Un comentario sobre «Amistosos Internacionals»

  1. Chicos vamos a animarnos que todavia queda temporada con los partidos de promoción y jugando estos partidillos amistosos tenemos que mantener la tensión para los partidos que quedan

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: