Barcelona Enginyers Rugby 34 – RC Sitges 8 Semifinal Copa Catalana – Sènior Femení

12841315_966262843461536_148027278290778016_o

Veure Fotos

El RC Sitges femení jugava el passat diumenge les semifinals de la Copa Catalana a partit únic en el camp de l’Enginyers Rugby barceloní, on a més del handicap de jugar en camp contrari calia sumar baixes per lesió o compromisos profesionals d’algunes de les nostres jugadores.

Malgrat aquestes absències, les nostres jugadores sortiren disposades a lluitar el partit i donar la sorpresa, però l’Enginyers que han anat de menys a més en aquesta copa, també volien el triomf.

Ja fos per alguna errada en placatge, o bé per la bona feina de les barcelonines, foren les locals les que aconseguiren anotar en aquesta primera meitat, 15 a 0 al descans. A l’inici de la represa arribaren els millors minuts sitgetans on aconseguiren transformar un cop i anotar un marca, inclòs amb un 20 a 8 en el marcador estigueren ben a prop d’anotar una segona marca que hauria donat esperances a les del Garraf, però Enginyers anotaren novament obrint escletxa en el marcador fins el 34 a 8 definitiu.

El proper cap de setmana l’equip femení del RC Sitges jugarà el partit per el tercer lloc de la Copa Catalana davant el BUC barceloní, que va perdre 10 a 5 amb un altre club de la ciutat comtal, el Gòtics RC.

Independentment dels resultats, la realitat es que cada dia més, el conjunt sènior femení s’està consolidant com equip, tot i la derrota, partits com aquesta semifinal de copa, on no es va poder comptar amb individualitats que marquin diferències son importantíssims per a poder créixer en el futur.