Bilbotour 2018

Els equips base del club (SUB14, SUB16 i SUB18) viatjaran el primer cap de setmana de febrer a Bilbao on disputaran diversos partits amistosos amb l’Universitari de Bilbao. L’expedició que estarà formada per mes de 90 persones entre jugadors i membres del staff tècnic, representa un gran repte logístic i d’organització, que els responsables d’ aquestes categories han superat amb nota. En concret seran 18 jugadors del SUB14, 32 jugadors del SUB16 i 26 jugadors del SUB18 més 14 membres del staff tècnic, un metge esportiu i un fotògraf professional que deixarà constància del tour.

L’objectiu d’aquest tipus d’activitats es promoure el sentiment de pertinença a l’equip així com l’amistat entre jugadors de diferents edats en un objectiu comú de «fer club», de cohesionar el grup humà, el valor més important del Rugby Club Sitges.

També, aquest tipus d’activitats, serveixen per adquirir coneixements sobre diferents estils i maneres de jugar a rugby, molt útils en el procés educatiu de tot jugador.

Els desitgen a tots un excel·lent tour

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: