Cadet RC Sitges 48 – FC Barcelona 0

Veure Fotos

Prèvia Quarts Final Copa Catalana Cadet

Al cadet aquesta temporada li va descansar, despres de Nadal va jugar el millor Rugby de l’any plantant cara la Santboiana al Baldiri Aleu i despres d’una setmana de descans, va tornar el bon rugby a Sitges de mans d’aquests jugadors. Va esser amb motiu de la previa als Quarts de Final de la Copa Catalana, classificant-se brillantment tal i com mostra el marcador.

Tot i que normalment no parlem d’individualismes voldriem destacar la gran temporad que esta fent Ruben Bartolome, que fa fer una gran partit jugant de Tercera Clau com es deia antigament o Vuit, com es diu a l’actualitat. El seu joc va esser sempre per l’equip pero mitjançant un gran joc individual. Des d’aquestes linees encoratjar a segui aquesta line de bon treball a Ruben, que a mes es cadet de primer any.

Tot i esser prou dificil, el cadet no te que renunciar a res en aquesta Copa catalana, en la seva part del cuadre el rival mes fort es la Santboiana, pero val a recordar que fa dues temporades, els cadets ja varen eliminar a la Santboiana tot i no esser favorits, i si juguen al maxim nivell poden plantar cara a qualsevol com ens han demostrat aquesta temporada.

Un comentario sobre «Cadet RC Sitges 48 – FC Barcelona 0»

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: