Campanya solidària de recollida de material esportiu amb el CEM Espai Blau

Benvolguts, benvolgudes,

El motiu d’aquest mail és informar-vos de la campanya solidària que hem engegat en col•laboració amb la Fundació Esport Solidari Internacional i que consisteix en la recollida de roba, material i calçat esportiu nou o usat però en bon estat.
És per això que necessitem el suport de tots aquells col•laboradors per recollir el màxim de material possible i poder ajudar a aquells joves i infants que viuen en la pobresa, la marginalitat i el subdesenvolupament i a on l’esport els pot aportar aquell raig de llum i d’esperança que els permeti realitzar-se com a persones i assolir cotes de felicitat.

» L’esport és una eina universal a través de la qual els nens, nenes i joves aprenen a relacionar-se, a tolerar la diferència, a treballar en equip, a respectar les normes socials, a conèixer les pròpies limitacions i potencialitats, a esforçar-se per un objectiu comú. L’esport és també, moltes vegades, un element d’escolarització.»

De ben segur que la teva entitat disposa d’algun material en desús, pilotes, samarretes d’altres temporades, cons i segurament que els vostres socis tenen aquell parell de botes que tot i estar bé se li han quedat petites… i és justament això el que demanem perquè pot tenir una gran utilitat per altres infants.

Estem totalment oberts a venir nosaltres per facilitar-vos la col•laboració i com no, a fer extensiva la vostra col•laboració a través dels nostres mitjans de comunicació.

No cal recordar la força amb la que des de l’esport es poden transmetre valors com la solidaritat, el respecte i altres als nostres socis i aquesta pensem que pot ser una gran possibilitat.

Esperem rebre notícies vostres i que aquesta proposta us sembli interessant. Adjuntem el cartell informatiu de la campanya.

Salutacions i desitjar-vos unes Bones Festes i un Feliç 2019 ple d’esport, salut i solidaritat!

Més informació Fundació Esport Solidari Internacional

Juan Diego Romero
Director Tècnic
info@espaiblau.cat
Telèfon 938 964 820
www.espaiblau.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: