Campionat de Catalunya Sènior Femení 2ªCategoria

manon

Veure Fotos

RC Sitges 53 – BUC 0

Campionat de Catalunya Sènior Femení 2ªCategoria

El Sènior Femení del RC Sitges va recuperar sensacions el passat dissabte guanyant clarament al BUC, històric equip del Rugby Femení català que torna a la competició en aquesta temporada. Les barcelonines disposaven d’un pack de davanters més gran que les sitgetanes, però el major dinamisme en el joc, i sobretot la major experiència de les les nostres noies marcaren una diferència clara en el joc, com reflexa el marcador.

Comentàvem en l’anterior crònica que s’havien produit algunes baixes a l’equip per estudis, i que l’equip hauria de fer un pas endavant per cubrir-les. Sense cap mena de dubte ens em de felicitar que tot l’equip fes aquest pas, però voldríem destacar sobretot el partit de Paula Caballero, que apunta a convertir-se en un nou referent de l’equip sitgetà.

Aquest cap de setmana el primer equip sènior masculí torna a la competició al camp del CN Poble Nou/Enginyers, serà el dissabte a les 16:00hs. D’altre banda el Sènior femení jugarà novament a Sitges, en aquesta ocasió rebent a les Carboneres de Terrassa a les 17:30hs..

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: